Connect with us

Naša Preporuka

Mirjana Karanović, zvezda serije PORODICA OTKRILA šta ISKRENO misli o MIRI MARKOVIĆ! SVE je IZNENADILA!

Published

on

Glumica Mirjana Karanović, trenutno snima mini-seriju PORODICA u produkciji kompanije Firefly. Petodelni serijal televizijski je osvrt na poslednje dane vladavine Slobodana Miloševića i njegove porodice. U seriji Mirjana Karanović dočaraće ulogu Mire Marković, koju je u razgovoru za Blic ocenila kao veliki izazov.  

DARA IZ JASENOVCA – Posle filma STIŽE i serija. EVO kada i na kom KANALU ćemo je GLEDATI!

– Devedesete godine prošlog veka su bile to što su bile. Donele sve što su donele. Ali ne bavim se time. Radeći na njenom liku bavim se njom i njenom vizurom. Ja, naravno, znam koja je njena uloga u političkim ubistvima, u prekrajanju naših života ali ja sada posmatram nju. Moram, da tako kažem, da uđem u tu ženu, da vidim šta je sa njom. Devedesetih nisam razmišljala o njoj kao osobi, sada je fokus na tome, na njenom mentalnom sklopu, psihoemotivnoj strukturi – ističe glumica, dodajući da u „Porodici“ ona neće raditi ni njenu mitaciju ni ilustraciju.

Olja Lević, Mila iz serije IGRA SUDBINE ima sestru koja je PRAVA TV ZVEZDA! Da li ZNATE o KOME JE REČ?

Mirjana Karanovic
Foto N. Babić/ FCS

– Bavim se ulogom za koju su važni i odnosi sa ljudima u njenoj blizini, te scene koje pokazuju ko je ona. Ono što je kontekst je nešto čime se bavi reditelj, montažer – zaključuje Mirjana. Ona smatra da je ova ulaoga za nju bila veliki izazov.

Jelisaveta Orašanin drugi put POSTALA MAJKA! A na svet je donela…

– S jedne strane teško mi je da marginalizujem sve to za šta je ona odgovorna, a sa druge, ne mogu da igram taj lik tako da joj budem sudija. Moram da stanem iza nje. Da je otvorim, da otkrijem kako je ona sebe doživljavala. Kako će publika reagovati, to je drugo pitanje. U to ne bih previše ulazila. Neću da pravim karikaturu. A opet ima dosta apsurda u svemu tome, krajnosti. Ali imam dobre partnere, reditelja…

Foto N Babić/FCS/Printskrin

Continue Reading
Advertisement