Connect with us

Top Story

Olja Lević, Mila iz serije IGRA SUDBINE ima sestru koja je PRAVA TV ZVEZDA! Da li ZNATE o KOME JE REČ?

Published

on

Olja Lević, Mila iz serije IGRA SUDBINE ima sestru koja je PRAVA TV ZVEZDA! Da li ZNATE o KOME JE REČ?

Igra sudbine, mladu glumicu iz Kruševca dovela je na talase nacionalne TV Prva, i preko noći je učinila jednom od trenutno najvećih televizijskih zvezda. Olja kao nevina, ali hrabra i u sebe sigurna Mila Galić u pomenutoj seriji već mesecima oduševljava publiku. Danas je to već ozbiljna armija sledbenika koji iz epizode u epizodu revnosno prate sve što se događa njihovoj omiljenoj junakinji, njenoj sestri, dečku i drugim saborcima Ade Kanački.

IGRA SUDBINE: Sledi VELIKI ŠOK! MATIJA je RASKRINKAN! Ima DVE OPCIJE!

Međutim, da li ste znali da Olja nije jedina TV zvezda u njenoj porodici. Naime, Oljinu sestru, Alisu, već duže od mesec gledamo u jednoj od najpopularnijih tok šou emisija – ŠOK TOK.

Jelisaveta Orašanin drugi put POSTALA MAJKA! A na svet je donela…

Olja Levic Alisa Levic

Svi koji su ovog četvrtka imali priliku da pogledaju pomenutu emisiju, mogli su da vide i Oljinu sestru koja je novinarka TV Prva. Naš utisak je da neodoljivo podseća na sestru, ali i da je pred kamerama veliki profesionalac.

Olja i Alisa provele su zajedno Božić, a na instagramu se može videti da su sestre veoma bliske i da često provode vreme zajedno. Ipak, nama je najzanimljivija bila jedna fotografija iz njihovog detinjstva, gde su Levićke poput bliznakinja.

HIT! Stevan Piale OTKRIO šta LUKU KANAČKOG očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE: Neće mu BITI DOBRO od ONOGA ŠTO SLEDI!

https://www.instagram.com/p/BVp8xU-gbz2/

Šta kažete, da li liče?

Foto Printskrin/Prva

Advertisement