Connect with us

TV

“Njuškalo“ – 3. sezona: Super NJUH ponovo u akciji (RTS 1, 23.55)

Published

on

“Njuškalo” (The Sniffer, 2013) je ukrajinska, detektivska serija koja prati neobičnog detektiva. On koristi svoju neverovatnu sposobnost njuha u rešavanju zločina i rekonstrukciji događaja. Pre svih zna sve o svima, čak i ono što ne znaju ni sami o sebi ili radije ne bi nikome otkrivali.

OTKRIVAMO – EVO kada je premijera filma KORIDOR 92 na RTS 1!

U 3. sezoni, Njuškalo će se susresti sa još sofisticiranijim kriminalcima, koji su već svesnisvojih sposobnosti. Ali, i glavni junak će se naći uhvaćen u složenom scenariju u kome učestvuje sumnjivi akušer, za koga će se ispostaviti da mu je biološki otac… On je ujedno i glavni zlikovac sezone, koji je ubio nekoliko ljudi u Estoniji jer su sa njim 70-tih, bili uključeni u eksperimente za vantelesnu oplodnju, koji su pošli po zlu…

Serija je vrlo brzo postala jedna od najgledanijih serija u Ukrajini, Rusiji, Belorusiji, Kazahstanu, Izraelu i Baltičkim zemljama.

Igra sudbine 215. epizoda – ŠOK! Sofija POTEŽE PIŠTOLJ na MATIJU! Hoće li ga UBITI?

“Njuškalo” je dobitnik nekoliko nagrada u Americi – Čikago filmski festival, US International Film & Video Festival, CA, US, WorldFest Houston 2015.

Uloge: Kiril Karo, Ivan Oganesjan, Marija Anikanova, Nina Gogajeva…

Kreator serije: Artem Litvinenko

3. sezonu ove serije gledamo na RTS 1 radnim danima od 23.55.

Foto PROMO

Advertisement