Connect with us

TV

„Kamiondžije d.o.o.“ – 13. epizoda: Hoće li će RASPLAMSATI iskre između Baje i Seke?

Published

on

„Kamiondžije d.o.o.“ 13. epizoda na programu je RTS 1, 13. januara od 20.05. Serija je nastala u produkciji Javnog servisa Srbije, a izvršni producent je „Nira Pro“.

“Kamiondžije d.o.o.” – 12. epizoda: SAZNAJTE koji poznati fudbaler OBOŽAVA Baju

Žićin tast, Grča, obnovio je ljubavnu avanturu sa ženom koju je upoznao u Egiptu. Mada on nije potpuno siguran u to da je uopšte ranije sreo.

Igra sudbine 215. epizoda – ŠOK! Sofija POTEŽE PIŠTOLJ na MATIJU! Hoće li ga UBITI?

Seka je posle pijane noći završila sa konobarom. Kad se otreznila i shvatila da je to veza koja nema nikakvu perspektivu, razočarana Seka se pešice vraća kući. Posle dugog pešačenja Seku na drumu sreće je Baja koji vozi kamion. Baja joj nudi prevoz. Seka je loše raspoložena i ne želi da uđe u Bajin kamion. Posle izvesnog vremena Seka ipak ulazi u kamion. Tokom vožnje Baja pokušava da šarmira Seku, ali mu to nikako ne uspeva.

Kaminodžije 12. epizoda

Prema scenariju Gordana Mihića „Kamiondžije d.o.o.“ režirao je Filip Čolović. Glavne uloge u seriji igraju Nenad Jezdić i Tihomir Stanić. U ovoj epizodi igraju i Paulina Manov, Branislav Zeremski, Jelena Stupljanin, Olga Odanović, Boris Milivojević i Danina Jeftić.

OTKRIVAMO – EVO kada je premijera filma KORIDOR 92 na RTS 1!

U ovom serijalu, od 20 epizoda, glavni likovi su Baja i Žića. Još se pojavljuju i Žićina žena Dara, Žićin tast Grča Jarac, Darina sestra Seka i dve nesuđene Bajine supruge Silvana i Đerasima. U seriji se ukupno pojavljuje oko stotinu glumaca. Svi oni doprinose da “Kamiondžije d.o.o.” bude zaista prava humoristična serija.

Domaći filmovi za 2021 – Šta nas ove godine očekuje u bioskopima?

Serija je nastala u produkciji RTS-a, a izvršni producent je Nebojša Garić –  Nira Pro.

  • Reditelj: Filip Čolović
  • Direktor fotografije: Gojko Despotović
  • Scenograf: Aleksandra Cvijanović
  • Kostimograf: Nevena Milovanović
  • Kompozitor: Vladimir Petričević
  • Montažer: Bojan Filipović

Foto PROMO

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement