Connect with us

Top Story

PANČETA kakvu dosad niste VIDELI: ŠOK! zelena kosa, seksi donji veš i pištolj u ruci!

Published

on

Pančeta je bez sumnje jedan od omiljenih likova popularne serije “Igra sudbine”. Za to je svakako zaslužna Sandra Bugarski, koja nas svojom maestralna glumom zasmejava iz večeri u veče.

Mada je Pančeta postala njen zaštitni znak, mnogi bi rekli uloga života, Sandra je i pre ove uloge imala bogatu karijeru. Pre svega u pozorištu.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 215. epizoda – ŠOK! Sofija POTEŽE PIŠTOLJ na MATIJU! Hoće li ga UBITI?

Često u šali zna da kaže kako bi kosti mogla da ostavi u pozorištu, a da niko ne bi znao za nju da joj se nije dogodila Pančeta.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine ŠOK! Luka je u VELIKOJ OPASNOSTI! Čeka ga UŽASNA TRAGEDIJA! Evo i KOJA!

Na pitanje da li je očekivala da će Pančeta izazvati tako veliko medijsko interesovanje za nju lično, Sandra je odgovorila:

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO: EVO šta ČEKA SOFIJU i MATIJU na KRAJU SERIJE! DOBIĆE šta su i ZASLUŽILI?

‒ Ja sam žena na sve spremna. Ništa me ne iznenađuje jer verujem da je u životu, a samim tim i u poslu, sve moguće. Još dok sam u rukama imala “kroki” lik shvatila sam da će Pančeta biti poslastica za mene i atrakcija za publiku. Bilo mi je bitno da je utemeljim, kako bih posle mogla da se igram i zabavljam. Kad volite i dobro pravdate lik koji tumačite, uživancija je obostrana, i moja, i onih koji gledaju – rekla je Sandra, jedne prilike.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Nije GOTOVO! Biković ODGOVORIO ĐOKOVIĆU! Šta će NOLE reći na OVO?

A da li ste Pančetu mogli da zamislite u ovom izdanju? Kao opasnu seksi zavodnicu, zelene kose i sa pištoljem u ruci? Glumica je nedavno podelila ovu fotku na svom “Instagram” profilu, verovatno nastalu povodom nekog glumačkom zadatka. Kako vam se čini Pančeta u ovom izdanju?

https://www.instagram.com/p/CIVUhm5JEgX/

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement