Connect with us

Top Story

HIT! Nije GOTOVO! Biković ODGOVORIO ĐOKOVIĆU! Šta će NOLE reći na OVO?

Published

on

Ekipa filma i serije „Južni vetar“ organizovala je u utorak 12. januara još jednu uspešnu humanitarnu aukciju. Ovog puta, u ponudi se našla jakna koju će Petar Maraš, junak kog u ovom projektu dočarava naš proslavljeni glumac Miloš Biković, nositi u nastavku filma.

Miloš Biković za FILM i TV: Producenti su mi ponudili da zaigram u filmu THE LAST PARTY, ali ja neću moći da potvrdim učešće

Aukcija humanitarnog karaktera, u okviru koje se prikupljaju sredstva za izlečenje male Anđele (sve informacije u nastavku teksta) koja traje do 20.00 u sredu 13. januara,  odmah je izazvala veliku pažnju javnosti.

Igra sudbine 215. epizoda – ŠOK! Sofija POTEŽE PIŠTOLJ na MATIJU! Hoće li ga UBITI?

https://www.instagram.com/p/CJ6mkSdDVGF/

Na ovaj gest odmah je odgovorio naš najpoznatiji teniser, a zatim i Sofija Milošević i njen suprug Luka Jović. Đoković i Sofija jaknu su licitirali na 2.000 evra, a Luka na 2.500. Posle prvog preseka, najviše je ponudio anonimni učesnik – 4.000 evra.

Igra sudbine ŠOK! Luka je u VELIKOJ OPASNOSTI! Čeka ga UŽASNA TRAGEDIJA! Evo i KOJA!

 

Inače, sve je slatko nasmejao potez Novaka Đokovića, koji je u svom šaljivom maniru Bikoviću poručio da će njemu jakna, svakako, mnogo bolje stajati.

Međutim, ni Biković nije ostao dužan poznatom teniseru.  

IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO: EVO šta ČEKA SOFIJU i MATIJU na KRAJU SERIJE! DOBIĆE šta su i ZASLUŽILI?

Nole, bolje ti stoji jakna zato što, kako sam čuo, treniraš redovno – napisao je srpski glumac na društvenim mrežama – rekao mu je glumac i time nastavio ovaj verbalni “meč” oko jakne na društveni mrežama.

Inače, Anđeli je sa tri godine dijagnostikovana spinalna mišićna atrofija, tip 2. Otežano, ali samostalno je koračala do pre tri godine. S obzirom da je u pitanju progresivna bolest, Anđela je od 2014. godine u invalidskim kolicima. Uprkos poteškoćama sa kojima se svakodnevno nosi, Anđela živi dan po dan, slika, piše pesme, recituje, veseli se i najmanjim koracima napred i nada se najboljem. Kako bi se njena progesivna bolest zaustavila, neophodna su joj sredstva za lečenje u inostranstvu.

https://www.instagram.com/p/CJ8oMHGpC8b/

Domaći filmovi za 2021 – Šta nas ove godine očekuje u bioskopima?

Pomozimo Anđeli! Upišimo 347 i pošaljimo SMS na 3030. Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Za Anđelinu nadu u bolje sutra! Budimo humani! Slanjem SMS poruke: Upišimo 347 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human347 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-480639-64

Uplatom na devizni račun: 00-540-0002241.4
IBAN: RS35160005400002241476
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Foto Promo/Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement