Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO: EVO šta ČEKA SOFIJU i MATIJU na KRAJU SERIJE! DOBIĆE šta su i ZASLUŽILI?

Published

on

Igra sudbine od prve epizode ne prestaje da vrti svoj “ruski rulet”. Učesnika u ovoj opasnoj igri je mnogo, a do sada su retki uspeli da izbegnu njen “metak”.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 214. epizoda – Ada saznaje JEDNU STRAŠNU TAJNU! A evo i koju!

Među ranjenima smo videli i dobre i zle. Patila je Ada, patila je Nada, pridružili su im se i Aleksa i Luka, uz Nadu je svoje odbolovao i Strahinja, kontinuirano pati Pančeta, ali sa osmehom i u sebi. O Mili da ne govorimo. A na svoj način igrom sudbine pogođene su i Jelena, Katarina

A mi se pitamo kako će i kada svoj danak patnji dati Matija, Sofija, Donka, Bruner i ostatak ekipe okupljen oko takozvanih “sila zla”?

Ako je suditi prema aktuelnim dešavanjima, čini se da to neće biti skoro. Zato, kad nas nešto mnogo zanima, a nemamo drugog načina da otkrijemo o čemu je reč – zagrebemo po budućnosti.

PROČITAJTE JOŠ: Milica Tomašević: OVAKVU Nadu dosad NISTE VIDELI: vozi traktor, čisti štalu, muze kravu

Nije tajna da je serija “Igra sudbine” zasnovana na kolumbijskoj telenoveli “Nuevo rico, nuevo pobre”. Istina, domaća verzija se mnogo razlikuje od originala, i scenarista serije Žarko Jokanović ovu priču “veze” svojim “nitima” prilagođeno domaćoj publici. Iako se dve serije mnogo razlikuju, već smo videli da ima i dodirnih tačaka. Zbog toga – hajde da na osnovu kolumbijskog originala vidimo šta bi u nastavku moglo da zadesi NEGATIVCE?

Pročitajte još Ammar Mešić, STRAHINJA iz serije Igra sudbine OTKRIVA: Idem kod psihologa! EVO i zbog ČEGA!

LUKA – Hoće li se večiti dečak dozvati pameti?

Mada sada jadnoj Adi Kanački “opasno” šeta po živcima, pre svega svojim neodgovornim ponašanjem i stavom da mu je svet kriv za sve, a naročito majka, Luka će uskoro doživeti veliko “prosvetljenje”. Istina, on i nije negativac u pravom smislu te reči. Loš je najviše zbog razmaženosti i nezrelosti. Ipak, kako obično velike trauma čoveka menjaju iz korena, očekujemo da će i ona koja, makar prema originalu, Luku čeka u novim epizodama – uticati na mladog pevca kočoperca da spusti svoju krestu i zaigra za “pravi tim”.

PROČITAJTE JOŠ: SAZNAJEMO – EVO kada serija TAJNA VINOVE LOZE PREMIJERNO stiže na RTS 1!

DONKA – Da li će izmišljena baronica završiti gde joj je mesto: u zatvoru?

Baronica Donka, uz svoje saveznike Brunera, Zvonimira, sudiju Obradovića i cenjenog gospodina Ambasadora može da očekuje – ništa. Kako stara poslovica kaže “Ko se mača laća, od njega će i poginuti”, a Donka ga ne ispušta iz ruke. Ipak, smatramo da dame u njenim godinama ne bi trebalo da se služe tako oštrim oružjem, jer bi mogle ozbiljno da se povrede. A nekako slutimo da će se “Igra sudbine” postarati za to da Donka i sva njena zlodela na kraju budu – raskrinkana.

PROČITAJTE JOŠ: Vuk Saletović kao Debeljko u seriji IGRA SUDBINE nema sreće u LJUBAVI, ali PRIVATNO ljubi LEPOTICU! POGLEDAJTE kako mu IZGLEDA supruga!

SOFIJA – Ima li šanse da Sofija zaista zatrudni sa Lukom?

Smatramo da su šanse i te kako velike. Da se razumemo, kad je u jedan takav plan, kog čak ni lepa manekenka nije svesna, uključen profesionalac kao što je jedna stručna gatara, i još se zove BRZUTKA – to ne može da omane. Za Sofiju, čini nam se sledi veliki preokret. I nekako osetimo da joj on i neće tako teško pasti. Ko zna – možda i ima istine u onome što kažu da BEBA PROMENI SVE! Samo da ne bude na majku, barem ne karakterom.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO Hoćemo li i KADA gledati nastavak serija JUGOSLOVENKA i ZLATNI DANI? Spremite se, NISU DOBRE VESTI…

MATIJA – Kakav KRAJ je IGRA SUDBINE spremila za MATIJU?

Prema originalnom scenariju, Matija je jedan od likova koga čeka najtragičniji kraj. Naravno, mi vam nećemo otkriti o čemu je reč. Podelićemo sa vama samo to – dobiće šta je zaslužio. Mada je naša “Igra sudbine” serija u kojoj nema istinski loših ljudi, pa nekako čak i oni najgori u rukama Žarka Jokanovića nađu svoj oprost. Nadamo se da će isti slučaj biti i sa Matijom. Ali… Videćemo. Do kraja je ostalo još oko stotinak epizoda. Brzo to prođe. Spremite se – kreće UBRZANJE!

PROČITAJTE JOŠ: Roman Majetić EKSKLUZIVNO za FILM I TV OTKRIVA: ZAŠTO je ukinuta JUGOSLOVENKA? Bonus – stižu DVE NOVE SERIJE!

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement