Connect with us

FILM

OTKRIVAMO: Film AJVAR premijerno na RTS 1! A evo i KADA!

Published

on

Nakon ogromnog uspeha koji je zabeležio u bioskopima, na oko 40 festivala na kojima je prikazan i sa više od 10 nagrada koje je osvojio, film Ajvar premijerno stiže i na male ekrane, i to na RTS 1. Gledaoci će imati ekskluzivnu priliku da pogledaju ovu snažnu melodramu, o dvoje ljudi čija se ljubavna priča lagano gasi, u subotu 23. januara od 21.00.

Pročitajte još TOP 11 FILMOVA po izboru KVENTINA TARANTINA! Nećete verovati KOJI JE NA PRVOM MESTU!

Vida i Bane su bračni par koji već duže vreme živi u Stokholmu. Imaju uspešne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju decu. Vida sumnja da Bane u Beogradu ima ljubavnicu, ali o tome ćuti.

Pročitajte još Domaći filmovi za 2021 – Šta nas ove godine očekuje u bioskopima?

Dolaze za praznike u Srbiju, gde se u poznatom okruženju odvija  uigrana koreografija koja se mnogo puta ponovila u njihovim gastarbajterskim životima. Ali ovog Uskrsa se taj zid ćutanja ruši.

Pročitajte još KOŠARE: KONAČNO! NASTAVLJA SE SNIMANJE! Evo KADA i GDE će pasti prva NOVA KLAPA!

Uz izuzetnu Natašu Ninković, koja je za ulogu Vide nagrađena „Caricom Teodorom“, a još na četiri festivala proglašena najboljom glumicom i Sergeja Trifunovića, koji je takođe na Festivalu glumačkih ostvarenja u Nišu za svoju ulogu dobio „Cara Konstantina“ kao najbolji glumac, uloge tumače i Vesna Čipčić, Miodrag Krstović, Branka Petrić, Gordan Kičić

Pročitajte još Seks i grad – Sledi veliki ŠOK u nastavku serije! Samanta UMIRE, a evo i KAKO!

Režiju potpisuje Ana Marija Rosi.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Continue Reading
Advertisement