Connect with us

Featured

HIT! Aca Lukas dobija FILM i SERIJU! Evo KO će GLUMITI slavnog PEVAČA!

Published

on

Domaće serije doživele su poslednjih godina procvat. Kako tema ne manjka, domaći producenti imaju materijala na pretek. Tako ćemo ove godine, ako korona ne pokvari planove, gledati čak 45 novih serija. Jedan od projekata, kako saznaje magazine Svet biće i film i serijao našem proslavljenom folk pevaču – Aci Lukasu. Ovu vest potvrdio je i Lukas ističući da će scenarijo za film i seriju biti adaptacija knjige o njegovom životu i karijeri koja će prethoditi snimanju.

Pročitajte još KLAN dobija NASTAVAK! Evo KOJE čuvene srpske MAFIJAŠE ćemo GLEDATI u novoj SEZONI!

– To nije klasična biografija sa podacima, već knjiga sa pričama. Radimo i seriju i film. Ja sigurno neću glumiti samoga sebe. Biće to neki glumac, ali ne neko ko je poznat. Želim da to bude neko za koga će sutra na ulici reći: Evo Ace Lukasa! – ispričao je pevač za Svet.

Pročitajte još HIT! OTKRIJTE – KO glumi KRISTIJANA GOLUBOVIĆA u seriji KLAN! Oduševićete SE!

– Serija će biti zasnovana na anegdotama, jedna anegdota, jedna epizoda, pošto je moj život pun komičnih i zanimljivih priča. Svakako da će i neke kolege učestvovati u filmu, ali videćemo kako ćemo to da napravimo.

Pročitajte još  OTKRIVAMO – EVO KADA se završava IGRA SUDBINE, I KOJU SERIJU ćemo gledati POSLE sage o ADI KANAČKI!

Iako su se mnogi ponadali da će ovaj projekat doneti dosad nepoznate pikanterije iz života lica sa naslovnih strana, Aca poručuje da zasad niko ne treba da strahuje od onoga što će biti prikazano.

Pročitajte još  IGRA SUDBINE – TOP 5 najvećih šokova KOJI NAS OČEKUJU OVE NEDELJE! Sofija kreće U AKCIJU! Spremite se za PAKAO!

– Ako mislite na tajne detalje koje bih eventualno mogao da otkrijem, možda. Još uvek ne znamo da li ćemo ići s neba pa u rebra ili će svaka podudarnost biti slučajna – istakao je u svom maniru Lukas.

Foto Printskrin

Continue Reading
Advertisement