Connect with us

Top Story

ŠOK! Olja Lević OTKRIVA – Zbog OVOGA ću postati veća KUČKA čak i od SOFIJE! A evo i ZAŠTO!

Published

on

Olja Lević, lepa zvezda serije „Igra sudbine“ postala je omiljena kod domaće publike sa ulogom dobre i poštene devojke Mile Galić. Kako je to već ranije otkrila, sa Milom ima određenih dodirnih tačaka, ali razmišljajući o narednim rolama, ona otkriva da bi ipak volela da se oproba i sa drugačijim karakterom.

Pročitajte još IGRA SUDBINE: TOP 3 NAJVEĆA ŠOKA u NOVIM EPIZODAMA! Mila i Aleksa RASKIDAJU? Sledi VELIKA TUČA!

– Ljudi vole Milu i doživljavaju me kroz nju. Nas dve imamo mnogo sličnosti, ali ne bih volela da ostanem obeležena njenim likom. Verujem da bih se odlično snašla i sa nekom mračnijom ličnošću, nalik Sofiji – poručila je svojevremeno Levićka ističući da nije stvar samo u tome da li igrate pozitivca ili negativca, već i na koji način lik koji imate predstavljate publici.

Pročitajte još Sloboda Mićalović: Za dlaku joj je IZMAKLA uloga ZONE ZAMFIROVE. A evo i ZAŠTO

A ako ste se zapitali da li bi ona ikada mogla da se naljuti i šta je to što Olju može da razljuti tako da bude već kučka od Sofije, evo i odgovora.

Pročitajte još Andrija Milošević stavio MINĐUŠE i obukao HALJINU! EVO šta o tome misli NJEGOVA DEVOJKA!

– Umem da budem veoma nezgodna kada sam gladna. Tada sam mrzovoljna i nestrpljiva otkriva Olja nešto što publika nije znala o njoj i dodaje još dve nepoznate pojedinosti.

– Alergična sam na kivi i dešava mi se da u snu izgovaram replike iz serije – istakla je Levićka, a mi smo konačno došli do zaključka na koji način bi Sofija Šubarević mogla da joj dođe glave.  

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! KRAJ LJUBAVI? Strahinja je OBOŽAVA, ali NADA VOLI DRUGOGA! NJEGOVU sliku drži IZNAD KREVETA! O kome je REČ?

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement