Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE – ŠOK! KRAJ LJUBAVI? Strahinja je OBOŽAVA, ali NADA VOLI DRUGOGA! NJEGOVU sliku drži IZNAD KREVETA! O kome je REČ?

Published

on

Igra sudbine serija je koja je na domaće male ekrane dovela celu plejadu novih glumaca i preko noći osvežila srpsku glumačku scenu. Uz Luku Raca, koji nam je donekle poznat od ranije, svake večeri na TV Prva gledamo Olju Lević, Stevana Pialea, Mateu Milosavljević, Milicu Tomašević, Pavla Jerinića, Ammara Mešića, Sandru Bugarski i mnoga druga lica. Istina, svi oni glumom se bave već dugo, ali uz seriju Igra sudbine Srbija je naučila da ih obožava.

Pročitajte još Igra sudbine 219. epizoda – Brzutka je ČULA ONO što NIJE SMELA! Hoće li SOFIJA saznati SVE?

Uz glavni ljubavni par koji čine Aleksa i Mila (Luka i Olja), svakako najpopularniji tandem su upravo oni – Strahinja i Nada (Ammar i Milica). Oba glumačka para, kao što znamo, ovenčana su i nagradama, i to onim najvažnijim. Nagradam publike za omiljene. I dok se o odnosu Alekse i Olje već mnogo toga zna, nama je ovog puta bilo interesantnije da otkrijemo šta jedno o  drugom misle Ammar i Milica.

Pročitajte još  IGRA SUDBINE: HIT! Stevan Piale OTKRIVA – EVO kada će Luka OSTAVITI SOFIJU!

– Milica je moja najbolja prijateljica. I najbolji čovek. Kod nje volim apsolutno sve. A najviše nešto što ja lično nemam. To je ta njena osobina da ne da na sebe. Voleo bih da u tom pogledu budem više kao ona – otkrio je svojevremeno Ammar u intervjuu za portal Mondo, ističući da je ekipa serije „Igra sudbine“ zaista promenila situaciju na glumačkoj sceni.

Pročitajte još HIT! OTKRIJTE – KO glumi KRISTIJANA GOLUBOVIĆA u seriji KLAN! Oduševićete SE!

– Kao što ovde i piše, mi smo kraljevi rejtinga – duhovito je prokomentarisao Mešić, dodajući da su glumci ove serije nerazdvojni.

– Ponekad je to malo i bizarno koliko smo zajedno. Posle 12 sati provedenih na setu, mi poželimo da svi zajedno negde nastavimo na piće i da i to malo slobodnog vremena tokom dana – provedemo zajedno – zaključuje Ammar.

Pročitajte još OTKRIVAMO – EVO KADA se završava IGRA SUDBINE, I KOJU SERIJU ćemo gledati POSLE sage o ADI KANAČKI!

O tome da Milica gaji iskrena osećanja prema svom kolegi iz serije već smo i ranije pisali. Ipak, ovog puta iznenadilo nas je to da u intervjuu za pomenuti portal Milica Tomašević za svog najdražeg kolegu nije odabrala Ammara, već Luku Raca.

Pročitajte još  IGRA SUDBINE – TOP 5 najvećih šokova KOJI NAS OČEKUJU OVE NEDELJE! Sofija kreće U AKCIJU! Spremite se za PAKAO!

– To je velika ljubav. On je jedan od mojih omiljenih glumaca i prijatelj sa kojim mogu podeliti sve. A jednu od naših zajedničkih fotografija držim uramljenu iznad kreveta – poručila je Milica, a mi otkrivamo i koju, budući da se ona nalazi i na Milicinom Instagram profilu.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

 

Continue Reading
Advertisement