Connect with us

Top Story

Sloboda Mićalović: Za dlaku joj je IZMAKLA uloga ZONE ZAMFIROVE. A evo i ZAŠTO

Published

on

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković omiljeni glumački par u Srbiji. Više puta smo ih gledali zajedno na malom i velikom ekranu. Najupečatljiviji su svakako bili u serijama “Ranjeni orao” i “Nemanjići: Rađanje kraljevine”. Trenutno igraju ljubavni par u popularnoj seriji “Tajne vinove loze”.

PROČITAJTE JOŠ: VOJIN ĆETKOVIĆ je morao da uradi OVO da bi igrao u filmu ZONA ZAMFIROVA

Ono što je malo poznato jeste da je Sloboda Mićalović bila u najužem izboru za glavnu ulogu u filmu “Zona Zamfirova”. Za dlaku joj je izmakla rola u najgledanijem srpskom ostvarenju, koju je reditelj Zdravko Šotra dodelio Katarini Radivojević. Da je Sloboda kojim slučajem bila izabrana, bila bi to njena prva uloga i to sa Vojinom Ćetovićem.

PROČITAJTE JOŠ: Tamara Dragičević OTKRIVA – EVO kako će izgledati SILVANINA SMRT u filmu TOMA!

– Prvo što mi je Šotra rekao kada smo se upoznali jeste da se dvoumi između Katarine Radivojević i mene koja će od nas dve da izgra Zonu Zamfirovu. I da će to biti Katarina – otkrila je nedavno Sloboda Mićalović, dodajući da je u tom trenutku poštovala to što je on osetio da nije spremna za glavnu ulogu.

PROČITAJTE JOŠ: Vikend sa ćaletom, epizoda 1: SUSRET oca i sina POSLE pet godina!

I sama priznaje da tada nije bila spremna, ali da joj, ipak, nije mi bilo prijatno.

Tajne vinove loze
Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović u seriji „Tajne vinove loze“

– Kako može da vam bude prijatno kada ste druga godina na Akademiji, a prva glavna uloga vam ode ispred nosa. Nisam plakala, ali odmah me je utešio. Dao mi je drugu glavnu ulogu, nije pustio mnogo da čekam.

PROČITAJTE JOŠ: Andrija Milošević stavio MINĐUŠE i obukao HALJINU! EVO šta o tome misli NJEGOVA DEVOJKA!

Popularna glumica ističe kako je shvatila da ju je stabuilnost održala u svetu glume.

– Roditelji su mene i moje dve sestre od početka učili da moramo da se borimo kroz život. Možda bi drugi roditelji zamerili Šotri što njihvoj ćerki nije dao ulogu, jer misle da je njihovo dete najbolje. Ali sećam se da mi je tata rekao: “Super, dobila si ulogu. Nije važno što nije glavna. Hajmo sada, uči, radi, koncentriši se… Od toga ti zavisi sledeća.

PROČITAJTE JOŠ: SJAJNE VESTI! Uz film i seriju stiže i STRIP JUŽNI VETAR! Evo kako će izgledati MARAŠ I BAĆA!

Sloboda kaže da nije imala mnogo vremena da razmišlja. Samoj sebi je objasnila da je, možda, bolje što je to tako. Na kraju se ispostavilo kao tačno.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Zvezde serije IGRA SUDBINE oduševile SRBIJU! A evo i KAKO! OVO niko nije OČEKIVAO!

– Shvatila sam da sam ja neko kome više paše Anđelka iz “Ranjenog orla” nego Zona Zamfirova. Možda bi me ta uloga odvela drugim putem koji ne bi bio dobar. Ali, taj prvi udar sam teško podnela, kao mlada glumica. Pitala sam se: “Što Zonu ne igram ja, to je moje podneblje, Niš, Leksovac. Razumem dobro taj mentalitet”. Ali, nikada nisam zažalila što je baš tako bilo – iskrena je Sloboda.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement