Connect with us

Naša Preporuka

BASNOSLOVNO BOGATI – DINASTIJA na SAMANTIN način! Od 1. februara na FOX LIFE!

Published

on

Mada smo, kada je reč o februaru, navikli na „debeo“ minus i još deblji snežni prekrivač, pretposlednji zimski mesec ove godine, makar kada je reč o TV ponudi – biće „vreo“! Kao nikad do sad! Na kanalu FOX Life, tokom najkraćih mesec dana u godini, očekuje nas maksimalan broj premijera, i to već od prvog februarskog dana. Uz dve potpuno nove serije, od kojih jedna najavljuje povratak na male ekrane glumice Kim Katral, dive kultnog „Seks i grada“, gledaoce u februaru premijerno očekuje čak šest novih sezona njihovih omiljenih serija. Pa, da krenemo redom.

Pročitajte još Avionske nesreće: Specijalan izveštaj (NATIONAL GEOGRAPHIC, 22.00)

BASNOSLOVNO BOGATI – POVRATAK KIM KATRAL NA MALE EKRANE!

Već od 1. februara na kanal FOX Life (ponedeljkom u 21.00) stiže nova serija junakinje čuvenog „Seks i Grada“, Kim Katral. Reč je o južnjačkoj gotičkoj drami „Basnoslovno bogati“, koja nam na male ekrane vraća opasnicu Samantu, ovog puta u roli Margaret Monro, čiji je lik kritika već okarakterisala kao plavokosu Aleksis Karington. Iako njenu Margaret sa legendarnom zlobnicom iz „Dinastije“ povezuju moć, glamur i bogatstvo, Katralova smatra da nas „Basnoslovno bogati“ vode na mnogo mračnije putovanje u samu srž američkog juga.

Pročitajte još “DŽON I LISA: VIKEND-KUHIJA” Na 24 KITCHEN od 25. januara, radnim danima u 12.00

– Ova serija za mene je donela veliku promenu pre svega u smislu glumačkog izazova. Posle decenija borbe sa problemima mladih žena koje su odrasle na ulicama Njujorka, dobila sam priliku da pred kamerama iskusim sve ono sa čime se bore ljudi u zrelim godinama. Radnja je mnogo ozbiljnija, glumim ženu koja mora da odbrani svoju porodicu i nasleđe. Dodatno, veoma važan segment ove priče čini vera. Mada je moja porodica veoma religiozna, i na neki način su i mene kao malu usmeravali u tom pravcu, istina je da veru nikada nisam videla kao neku svoju „životnu stazu“. Volela sam da pevam u crkvenom horu i da budem deo te atmosfere, ali ne zbog religije. U „Basnoslovno bogatima“ vera je ono što određuje moj lik, a za promenu, i mene – poručila je nedavno Kim Katral.

Serija „Basnoslovno bogati“, u kojoj se prepliću bogatstvo, moć i religija, u centar zbivanja smešta izuzetno bogatu porodicu Monro iz Luizijane, koja je novac zaradila putem hrišćanske televizijske mreže. Iznenadna smrt njenog osnivača Judžina Monroa u avionskoj nesreći, pokrenuće lavinu skandala. Njegova supruga Margareta Monro i odrasla deca šokiraće se kada budu saznali da je Judžin imao odraslu vanbračnu decu, koja su, takođe, uključena u testament. Posle bezuspešnog pokušaja Margarete da isplati vanbračne naslednike pokojnog supruga, oni počinju da kuju drugačije planove. Odlučuju da ostanu u gradu i postanu deo porodične imperije. Na tom putu imaće opasnog protivnika, jer Margareta će učiniti sve da bi zaštitila svoju decu i sačuvala bogatstvo koje im pripada.

Pročitajte još Bilo ih je desetoro – mini-serija sredom u 22.00 na FOX CRIME

Foto Promo

Advertisement