Connect with us

Top Story

Igra sudbine 234. epizoda – ŠOK! Lila OTKRIVA: LUKA je MUŠKA ŽENA!!! Ada je U ŠOKU!

Published

on

Hop, hop, hop, šta se to večeras odigralo na naše i Liline oči! Sofija smestila mladom Luki podvalu veka – i pošlo joj za rukom! Verovali ili ne. A šta će se iz toga izroditi u narednim epizodama, jedva čekamo da vidimo!

Pročitajte još VAŽNO! TAJNE VINOVE LOZE dobijaju NOVI TERMIN! Evo OD KADA i na KOM KANALU!

Nema sumnje. Sofiji je sada otvoren put ka bogatstvu Kanačkih. Svi elementi su se složili. Tu je prevara. I to sa muškarce. A ako smo dobro videli, tu je i udarac pravo u Sofijinu glavu, i to Lukinim laktom. Sve joj ide kao podmazano.

Pročitajte još Lidija Vukićević za Film i TV OTKRIVA OGROMNU TAJNU o PANČETI i MILEVI! Evo O ČEMU JE REČ!

Luka ne može da poveruje šta se događa. Ispoveda se Vukašinu, a on mu sada objašnjava da je bio u pravu kada mu je rekao da se ne petlja sa Sofijom. Nažalost, kasno. Nije nimalo prijatno ni Adi. Sofija joj je pokazala slike, a kako će se oporaviti od onoga što je videla – to ćemo tek videti. Još kada Lila doda vatru na ulje, pa joj kaže da je sve videla i da je Luka MUŠKA ŽENA! E, to će biti vrhunac Sofijine igrarije.

Pročitajte još HIT! Vino BAGRINA iz TAJNE VINOVE LOZE se služilo na TITANIKU! A ovu sortu UBILI su SRBI! Evo i KAKO!

Međutim, ono što ona nije očekivala jeste to da će je sa vrata dok bude telefonom šurovala sa Matijom čuti Brzutka. A njoj se neće dopasti to što je Sofija uradila. Da li će sve priznati Adi?

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Continue Reading
Advertisement