Connect with us

Top Story

Matea Milosavljević, zvezda serije IGRA SUDBINE otkriva – Da li sam OPASNA kao SOFIJA ŠUBAREVIĆ?

Published

on

Glumica Matea Milosavljević poslednje godine svojski se potrudila da odličnom interpretacijom nenadmašive zlobnice Sofije Šubarević u seriji „Igra sudbine“ uposli bes obožavalaca popularne telenovele. U njenoj nemilosti našli su se Aleksa, Luka i Ada Kanački, a ništa milosrdnija nije bila ni prema njihovim saborcima. Tako su i Vukašin, Mila, Nada i neizostavno Višnja „popili“ svoju dozu otrova.

Pročitajte još Lidija Vukićević za Film i TV OTKRIVA OGROMNU TAJNU o PANČETI i MILEVI! Evo O ČEMU JE REČ!

Za sada je Sofija jedino imala strpljenja sa matijom, ali nekako nam se čini da ni on nije u njenoj interesnoj zoni. Verovatno zbog činjenice da Sofija mari samo za – Sofiju. A koliko je sličnosti između nje i Matee otkriva nam baš ona.

Pročitajte još  HIT! Vino BAGRINA iz TAJNE VINOVE LOZE se služilo na TITANIKU! A ovu sortu UBILI su SRBI! Evo i KAKO!

 – Sofija i ja nemamo ništa zajedničko i utoliko je bilo zanimljivo igrati takav lik. Izazovno je bilo ubaciti se u ulogu Sofijinog života. Svako od nas je rezultat sopstvenog iskustva, a ova serija govori baš o o šarenilu života, njegovoj nepredvidivosti – rekla je ona.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! Luka Kanački ima VELIKU TAJNU! Evo o ČEMU JE REČ!

Kako je u seriji bije glas opasne zavodnice, mnoge zanima je to takva i u privatnom životu.

 – Mislim da se ovo „opasna zavodnica“ odnosi na moju ulogu Sofije. Ona uživa u svojoj ulozi, a ja uživam u tome što sam uspela uspešno da odigram Sofiju ― ističe glumica.

Pročitajte još Mina Obradović, zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE za FILM I TV: Verujem u Kristinin i Ivanov SREĆAN KRAJ! A VI?

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement