Connect with us

TV

Marko Vasiljević, junak serije TAJNE VINOVE LOZE priznao: Umoran sam OD SVEGA! Ovo je ISTINA koju sam DUGO KRIO!

Published

on

Glumac Marko Vasiljević doživeo je svojih pet minuta slave zahvaljujući roli Marka Smiljanića u seriji “Tajne vinove loze”. Iako glumi sina Slobode Mićalović, mlada zvezda otkrila je da je sa Slobodom bliskiji odnos stvorila na setu trilera “Ubice mog oca” i da je baš to poznanstvo bilo preporuka za njegov angažman u “Tajnama”.

Marko Slobodu, kako kaže, doživljava kao sestru, a popularnost koju je doživeo, priznaje – pada mu teško.

Pročitajte još  Vojin Ćetković OTKRIVA SVE o seriji TAJNE VINOVE LOZE – Hoće li Vuk i Vera biti zajedno na KRAJU?

– Zadovoljan sam uspehom koji je ostvarila serija, ali moram da vam priznam da mi je malo već svega previše. Sva ta pažnja, medijska prevashodno, me već umara – priznao je mladi glumac, gostujući na K1 televiziji.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! U koga će to PUCATI Aleksa KANAČKI? Da li je moguće…

– Gluma je moja profesija, ali nije moj život i mislim da je to mnogo važno. Dok sam studirao u drugom gradu nisam imao prijatelje, novca, mislio sam da niko ne zna da postojim i po završetku studija vratio sam se kući. Znate, to nije lako. Spopadne vas neretko sujeta, nesigurnost i onda mi je to vreme provedeno kod kuće, sa porodicom, bilo dragoceno da o svemu tome sa njima razgovaram i da se ceo taj period lakše prebrodi.

Pročitajte još  Lidija Vukićević za Film i TV OTKRIVA OGROMNU TAJNU o PANČETI i MILEVI! Evo O ČEMU JE REČ!

– Čim sam počeo da se osećam bolje, pojavile su se i prve uloge. Na meni je samo da radim vredno i da budem sve bolji, i čovek i glumac, i sve će doći. Dobio sam i neke nove ponude ali o njima još ne smem da govorim – rekao je on u emisiji „Kec na jedanaest“ na K1.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement