Connect with us

TV

Tajne vinove loze, epizoda 24: Vuk i Vera se LJUBE, Jelena i Primož STRASNO vode LJUBAV!

Published

on

“Tajne vinove loze”, epizoda 24 na programu je u četvrtak (18. februara) od 21.00 na Superstar TV i u petak (19. Februar) od 20.05 na RTS 1.

Anja obaveštava Vuka da je imala saobraćajnu nesreću i da je trenutno u bolnici. On odmah odlazi kod nje i saznaje da je ona u redu, te da je samo slupala auto. Zatim oboje kreću u Negotinsku krajinu.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze, epizoda 24: Jelena IZBACUJE Vuka iz kuće: ZAPALIĆU Veru i vinograd! ANJA doživljava SAOBRAĆAJNU NESREĆU!

Vuk joj priznaje da je rešio da se razvede od Jelene. Anja je ovu vest dočekala kao očekivanu, jer je znala da se njih dvoje ne vole. Žao joj je što nikada nije voleo njenu majku, primetila je da je nikada nije gledao kao što posmatra Veru.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze, epizoda 23: Vuk SMEŠTA Žutom i šalje ga u ZATVOR! A ni Radule se neće dobro provesti. Evo i ZAŠTO!

Anja govori Marku da je sa Jovićem završila zas va vremena. Od sada mogu samo da poslovno komuniciraju, a i to će pokušati da izbegne. Govori mu da se za dva dana vraća u Suboticu i da bi do tada trebalo da kažu Vuku da je on njegov sin.

PROČITAJTE JOŠ: Vojin Ćetković OTKRIVA SVE o seriji TAJNE VINOVE LOZE – Hoće li Vuk i Vera biti zajedno na KRAJU?

Posle večere, Vuk priznaje Veri da je sa Jelenom završio. Ostavio ju je i odlučio da se preseli kod nje. Njih dvoje se posle više od 20 godina ljube. Vuk joj govori da ne pamti kada je bio toliko srećan,  a i ona mu priznaje to isto.

PROČITAJTE JOŠ: Marko Vasiljević priznao: Umoran sam OD SVEGA! Ovo je ISTINA koju sam DUGO KRIO!

Ni Jelena ne žali mnogo za Vukom. Posle pozorišne premijere, ona odvodi reditelja Primoža u svoju kuću. Posle poljupca na vratima salona, njih dvoje završavaju na kuhinjskom stolu, strasno vodeći ljubav.

U popularnoj domaćoj seriji “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Aleksandar Srećković Kubura…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement