Connect with us

FILM

HIT! Stigao je! Novi tizer za JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE je TU! Pogledajte PRVI šta nas očekuje u nastavku NAJGLEDANIJEG FILMA!

Published

on

Južni vetar“, film i serija Miloša Avramovića, potpuno su promenili domaće kinematografsko i TV nebo. Upravo zbog toga milioni obožavalaca Petra Maraša i Baće, koje su tako sjajno dočarali Miloš Biković i Miodrag Radonjić, sa velikim uzbuđenjem očekuju nastavak avantura u srpkom podzemlju.

Pročitajte još HIT! Miloš Biković i Milena Radulović DOMINIRAJU ruskim STRIMING SERVISIMA! Čak TRI filma srpskih glumaca u TOP 10 NAJGLEDANIJIH!

E, baš za njih imamo sjajne vesti. U subotu 20. februara tačno u 12.00 na zvaničnom YouTube kanalu filma Južni vetar gledaoci imaju priliku da vide novi ekskluzivan tizer za „Južni vetar 2: Ubrzanje“. Konačno ćemo saznati u kom pravcu će nas ovog puta oduvati „Južni vetar“, ali i šta očekuje junake popularnog filma.

PROČITAJTE JOŠ: DOMAĆE SERIJE – TOP 20 najbolje ocenjenih na IMDb-u: NEĆETE VEROVATI koja je na prvom mestu!

Kao što je već ranije nagovešteno, radnja filma biće fokusirana ovog puta na brata glavnog junaka, Nenada Maraša. On se u nastavku vraća za Srbiju. Da li će saradnja braće u drugom delu filma teći lagano, ili će jedan drugome biti konkurencija, saznaćemo uskoro, a do tada – uživajte u tizeru koji, podsećamo, stiže VEĆ SUTRA!

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO kako STVARNO izgleda kuća iz serije Tajne vinove loze! Zanemećete od RASKOŠI (FOTO)

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement