Connect with us

Featured

OTKRIVAMO kako STVARNO izgleda kuća iz serije Tajne vinove loze! Zanemećete od RASKOŠI (FOTO)

Published

on

“Tajne vinove loze”, nova domaća serija za samo tri nedelje prikazivanja osvojila je milione gledalaca. Svako veče porodice širom Srbije sa nestrpljenjem iščekuju nove epizode. Osim dinamične radnje, sjajnih likova i ljubavnih zapleta, publika uživa u prekrasnim predelima severne i istočne Srbije.

PROČITAJTE JOŠ: DOMAĆE SERIJE – TOP 20 najbolje ocenjenih na IMDb-u: NEĆETE VEROVATI koja je na prvom mestu!

Mnogima je za oko zapala i prelepa vila u kojoj živi porodica Tomović. Vojin Ćetković u seriji tumači lik Vuka Tomovića, vlasnika vinarije Tomović, čija velelepna kuća se nalazi usred zelenog mora vinograda.

Serija „Tajne vinove loze“ snimana je u Vinariji Zvonko Bogdan; Svečana sala

Ono što, verovatno, mnogi neznaju jeste da je ovo zdanje zapravo zgrada Vinarije Zvonko Bogdan. Za potrebe serije “Tajne vinove loze” iskorišćen je samo spoljašnji deo kuće i imanje, dok su scene u enterijetu nastajale u studiju.

PROČITAJTE JOŠ: Vanja Nenadić, zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE OTKRIVA: Evo ŠTA će ANJA uraditi! Ja TO ne bih MOGLA NIKADA!

Nedaleko od jedinstvenog Palićkog jezera ističe se šareni krov zdanja podignutog u stilu panonske secesije. Tu se nalazi Vinarija Zvonko Bogdan, smeštena nedaleko od Subotice, na samo pet minuta vožnje od autoputa Beograd – Budimpešta.

Serija „Tajne vinove loze“ snimana je u Vinariji Zvonko Bogdan; Hol i stepenište krase vredna umetnička dela

Zgrada vinarije moderno je i funkcionalno zdanje koje istovremeno odgovara jedinstvenoj arhitektonskoj tradiciji ove regije. Sve je podređeno proizvodnji vrhunskog vina, ali i udobnosti gostiju.

PROČITAJTE JOŠ: TOP 5 NAJVEĆIH IZNENAĐENJA u novim epizodama serije TAJNE VINOVE LOZE! Hoće li Ivan i Kristina uspeti da POBEGNU?

Zdanje poseduje velelepni barrique podrum sa jedinstvenim salama za degustacije. Tu je veliki restoran prepun detalja koji svedoči o kulturnom bogatstvu Subotice i Palića. Bogata biblioteka je na spratu, a jedinstveni pogled pruža se na nepregledne i savršeno uređene vinograde.

Serija „Tajne vinove loze“ snimana je u Vinariji Zvonko Bogdan; Galerija vina

Na mestu na kojem se nalazi vinarija, arheološki nalazi i istorijska svedočenja kažu da se vinova loza uzgaja više od 2.000 godina u kontinuitetu. Vredne ruke vinogradara, vekovima su uzgajali grožđe od autentičnih sorti vinove loze.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze, epizoda 19: Ivan ima plan da SPASE Kristinu! Evo i KAKO!

Serija „Tajne vinove loze“ snimana je u Vinariji Zvonko Bogdan; Prostorija u kojoj se vrši degustacija vina

Njihovo bogatsvo u poslednja dva veka prošireno je internacionalnim sortama, koje su se savršeno prilagodile teroaru ove vinarije. Poseban značaj vinogorje je dobilo krajem 19. veka, kada su se vina sa Palića prodavala širom Evrope: u Londonu, Budimpešti, Beču…

Foto www.vinarijazvonkobogdan.com

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement