Connect with us

Top Story

Igra sudbine – ŠOK! Žaklina LJUBI LUKU, ali NEĆE biti SA NJIM! Evo koga VOLI ministarkina ĆERKA!

Published

on

Igra sudbine Žaklina Luka

Glumica Tijana Maksimović sve nas je osvojila kao ministarkina ćerka Žaklinica Tankosić u hit seriji „Igra sudbine„. Tokom poslednje nedelje konačno se mnogima ostvarila želja, te su Žaklina i Luka na kraju, ipak, završili u  strasnom zagrljaju. I time Vukašina umalo oterali u grob.

Pročitajte još Aleksandar Srećković, junak serije TAJNE VINOVE LOZE, za FILM i TV OTKRIVA – EVO na ŠTA je SVE Paun spreman da bi Vera bila NJEGOVA!

Ipak, dok je u seriji prvo bila zaljubljena u Aleksu Ožegovića, a kasnije u Luku Kanačkog, Tijana u privatnom životu uživa već dugo sa izabarnikom, kojeg krije od očiju javnosti.

Ono što se može primetiti, na fotografijama, a i na osnovu komentara koje im ostavljaju obožavaoci ispod zajedničkih fotografija na društvenim mrežama – njih dvoje su odličan par.

Govoreći o svojoj roli u seriji „Igra sudbine“ ona ističe da joj je gluma oduvek bila u krvi.

– Već u vrtiću sam bila na „daskama koje život znače“, u Kraljevačkom pozorištu. U osnovnu sam krenula u Beogradu, pa nedugo potom u školu glume Nenada Nenadovića, gde sam ostala sve do fakulteta, te onda i diplomirala glumu u klasi profesora Ivana Jevtovića – rekla je ranije za Najmagazin Tijana Maksimović.

Pročitajte još HIT! Miloš Biković i Milena Radulović DOMINIRAJU ruskim STRIMING SERVISIMA! Čak TRI filma srpskih glumaca u TOP 10 NAJGLEDANIJIH!

Na pitanje sa kim se iz glumačke ekipe „Igra sudbine“ najbolje slaže, mlada glumica je odgovorila:

– Stvarno ne znam koga bih izdvojila. Slušala sam o njima kao o složnoj ekipi, što je za set i takvu vrstu rada jako bitno i u isto sam se i uverila kada sam im se pridružila. Tako da, rekla bih da se sa svima jako lepo slažem i da sam vrlo srećna što su me tako lepo prihvatili, kao već uigrana ekipa.

Foto Printskrin

Advertisement

Copyright © 2021 | All Rights Reserved Film&TV