Connect with us

FILM

Nataša Drakulić za FILM I TV OTKRIVA – U seriji DARA IZ JASENOVCA gledamo i TUĐMANA! A evo i KAKO!

Published

on

Nataša Drakulić za FILM I TV – PRESREĆNA sam reakcijama na film DARA IZ JASENOVCA! U seriji gledamo TUĐMANA! A evo i KAKO!

Piše Jovana Vukašinović

Uz film Predraga Gage AntonijevićaDara iz Jasenovca“ za koji je scenario radila Nataša Drakulić, iz čijeg pera su nam stigle i „Ubice mog oca“, u subotu 20. februara na RTS 1 bila je cela Srbija. Ona u granicama, ali i van granica naše zemlje. Utisak je jednoglasan.

Pročitajte još OTKRIVAMO – EVO ko je DARA IZ JASENOVCA! Njena sudbina RASPUKLA je SRCA MILIONA SRBA!

Film je na pravi način dočarao stradanja Srba u Jasenovcu tokom Drugog svetskog rata. Ali to nije priča samo jedne epohe. Zločini su se ponovili pet decenija kasnije, baš kao što su se na tim prostorima događali i decenijama ranije. Upravo u podsećanju na njih Nataša Drakulić i vidi cilj ovog filma. A u ekskluzivnom razgvoru za Film i TV podelila je i prve utiske nakon jučerašnje premijere.

Pročitajte još Aleksandar Srećković, junak serije TAJNE VINOVE LOZE, za FILM i TV OTKRIVA – EVO na ŠTA je SVE Paun spreman da bi Vera bila…

– Osnovni utisak je da sam beskrajno srećna. Reakcije gledalaca su divne, ali ono što je meni najvažnije su reakcije meni bliskih ljudi. Sve one porodične, ličke, kozarske, dubičke, banjalučke reakcije su pozitivne i to mi mnogo znači – otkrila je Nataša Drakulić podelivši sa nam i šta je to što ćemo tačno gledati u seriji „Dara iz Jasenovca“.

PROČITAJTE JOŠ TOP 10 NAJPOPULARNIJIH srpskih GLUMACA u prethodnoj deceniji. NEĆETE VEROVATI KO je u TOP 3!

– Tokom snimanja filma snimljeno je mnogo materijala i scena koje će se iskoristiti za seriju. Dosnimavaćemo samo jedan deo u kojem će se videti kako su i šta radili glavni junaci filma pet decenija kasnije. Nećemo se baviti Olujom, jer ta tema zahteva posebno delo, već dešavanjima s početka devedesetih godina prošlog veka. Dolaskom Tuđmana na vlast i ponovnim strahom koji se javio među Srbima u tim krajevima.

Foto Promo

Advertisement