Connect with us

Top Story

Potpuna TV DOMINACIJA – Uz SuperStar i Arena Sport skoro milion gledalaca svakog dana!

Published

on

Da li ste se ikada pitali šta je zajedničko za Tajne vinove loze i Ligu šampiona? Znate li šta spaja najbolje košarkaše današnjice i najkvalitetnije srpske serije? Odgovor na ova pitanja zna skoro milion gledalaca širom Srbije koji svakodnevno prate SuperStar TV i Arena Sport kanale.

PROČITAJTE JOŠ Tajne vinove loze POSLEDNJA EPIZODA – Nenad je ŽIV! Zapalio je VERIN VINOGRAD! Ali to nije SVE!

Početak 2021. godine, sudeći po rezultatima zvaničnog merenja gledanosti koje je sproveo Nielsen Srbija, među korisnicima kablovske televizije u Srbiji protiče u potpunoj dominaciji kanala SuperStar TV i Arena Sport.

Trend uspostavljen tokom novogodišnjih praznika i nastavljen u januaru mesecu, dodatno je potvrđen u februaru. SuperStar TV se etablirao kao najgledaniji kablovski kanal u svim ciljnim grupama u 2021. godini, dok je Arena Sport najgledaniji sportski kanal u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ Aleksandar Srećković Kubura priznaje da ga ljudi MRZE zbog Pauna. EVO šta mu GOVORE na ulici!

Skoro milion gledalaca, koji svakodnevno pažnju poklanjaju najboljem domaćem serijskom sadržaju, prepoznalo je SuperStar TV kao mesto najkvalitetnije zabave, a serija Tajne vinove loze, čiji je jedan od producenata Telekom Srbija, najbolja je potvrda toga.

PROČITAJTE JOŠ OTKRIVAMO Ko je Branislav Jerković, DUŠAN JOVIĆ iz serije TAJNE VINOVE LOZE

Sa druge strane, Arena Sport je već godinama sinonim za najbolji sport u Srbiji, prenosi Lige šampiona i Lige Evrope, kao i utakmica fudbalskih prvenstava širom sveta ne ostavljaju ravnodušnim ljubitelje fudbala, dok oni koji više vole košarku mogu da prate veliki broj direktnih prenosa najbolje regionalne i svetske košarke u okviru ABA i NBA lige.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement