Connect with us

Featured

Tajne vinove loze POSLEDNJA EPIZODA – Nenad je ŽIV! Zapalio je VERIN VINOGRAD! Ali to nije SVE!

Published

on

Tajne vinove loze36. epizoda privela je prvu sezonu priče o Tomovićima i Smiljanićima u velikom stilu. Videli smo sve – ljubav, razočaranje, slobodu, novu nadu, pokajanje, izlečenje, ludilo, ali i kraj jedne velike tajne. Poslednja epizoda prvog ciklusa, emitovana na kanalu Superstar TV u utorak, 2. marta, biće prikazana na RTS 1 u ponedeljak 8. marta od 20.00.

Pročitajte još Aleksandar Srećković Kubura priznaje da ga ljudi MRZE zbog Pauna. EVO šta mu GOVORE na ulici!

Jedna velika etapa u životima Vuka, Vere i Zorana konačno je završena. Paun je optužen za ubistvo Teodore, iako je sasvim jasno da on nije bio ubica. Ipak, Paunova smrt dobro je došla svima. Policiji, ali i Veri da uspomena na Nenada ostane netaknuta. Međutim, ostaje veo misterije – ko je ubio Pauna? On je pronađen sa velikom povredom na glavi koja se nije mogla stvoriti niotkuda. Da li je neko konačno rešio da svoje najbliže oslobodi duga prošlosti.

Pročitajte još OTKRIVAMO Ko je Branislav Jerković, DUŠAN JOVIĆ iz serije TAJNE VINOVE LOZE

Ako su duga i oslobodđeni – duha još nisu. Konačno je jasno. Monah Ilarion je Nenad, a Nenad je živ. I spreman je da jednim velikim rezom u korenu saseče prošlost koja ga je ubijala decenijama. Međutim, tim potezom uništiće snove i sigurnu budućnost Vere i njene dece. U trenutnom ludilu, on će izvršiti samoubistvo, i to na najgori mogući način – spaliće se u Verinom vinogradu. A time će spaliti i uspomenu na Teodoru.

Pročitajte još Tajne vinove loze, epizoda 36: FINALE! Ko PROGANJA Veru? Da li je Ilarion zapravo NENAD?

I to samo nekoliko trenutaka nakon što je Vera otkrila Vuku najčuvaniju tajnu vina od bagrine. A u finalnoj epizodi, saznaćete i koja je tajna magičnog ukusa Bagrine.

Marko će sasvim slučajno, kako to sudbina obično izvede, pronaći ljubav. I to u kafani. A ko je devojka koja će ga osvojiti – oni koji nisu gledali na kanalu Superstar TV, otkriće u ponedeljak na RTS 1. A za to vreme, na severu…

Pročitajte još Igra sudbine 243. epizoda – Luka hoće da ŽENI UNU! Vukašin je ODLEPIO!

Na severu, barem kada je reč o Jeleninom hladnom srcu, vetar koji iz njega duva ka Vuku. je leden poput severca. Neće mu dati razvod. Vuk se kod Vere vraća praznih ruku. Za to vreme Zoran se bori sa svojim demonima i pokušava da se poput feniksa ponovo rodi iz pepela. Taj put je težak, i na njemu ima mnogo iskušenja, ali on sada pred sobom ima viši cilj. Da od stare porodične vinove loze napravi novo crveno vino koje će vinariji Tomović služiti na čast.

Pročitajte još SAZNAJEMO – Stižu nove epizode serije URGENTNI CENTAR! A evo i OD KADA!

Na tom putu, on se vraća sebi. Želi da bude onaj stari. Dobar otac. Odan muž, i brat na koga će Ruža i Vuk moći da se oslone. Njegova omiljena bratanica Anja putuje svetom i prekinula je sve kontakte sa njima, osim sa Markom.

Pročitajte još OTKRIVAMO Ko je Dragan Petrović, NEMANJA iz serije TAJNE VINOVE LOZE

Tajne vinove loze donele su pravo osveženje na naše male ekrane, a sada je sasvim jasno – mnoge priče ostale su nedovršene, a druge sezone će, svakako BITI!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement