Connect with us

Top Story

ŠOK! OTKRIVENO – EVO ko posipa KREČ oko ZABRANA u seriji KALKANSKI KRUGOVI!

Published

on

Bezbrojna su pitanja koja je pokrenula mistična serija „Kalkanski krugovi“, nastala po scenariju Đorđa Milosavljevića i u režiji Milana Karadžića, a u produkciji FireFly-a i Telekoma Srbije. Serija nas svakog vikenda na kanalu Superstar Tv vodi sve dublje i dublje u tajnoviti Zabran, primičući nas sve bliže ivici dvoseda sa koga udobno smešteni iznova posmatramo pomalo uvrnute scene koje se događaju na malom ekranu.

Pročitajte još OTKRIVAMO – KO je pevačica PLAVUŠA iz serije KALKANSKI KRUGOVI i KOJU TAJNU čuvaju njene PESME!

I dok svaki put gotovo zavapimo – ne preskači belu liniju koja je likovima serije očigledno upozorenje da ne prelaze gotovo Magični krug Zabrana, promiče nam jedno važno pitanje. Kako je taj magični krug od kreča, koji se naši junaci ponekad usude da preskoče – uvek svež? Ipak, otkako su ga korisnici Zabrana pre 120 godina prvi put posuli prošlo je mnogo vremena. Palo je kiša i kiša, i mnoge vode su ga sprale, baš kao što su ga mnoge životinje svojim šapicama i kopitima raznele svuda unaokolo.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI progovorili o lepri: GUBA i danas POSTOJI u Srbiji. EVO u kom GRADU!

Međutim, i kada je Dejan jureći neobično stvorenje iz šume naišao na krug, a i kada se Miona prvi put susrela sa njim – krug je bio svež i netaknut. Bez sumnje, neko taj kreč nasipa, i samim tim obnavlja krug. Pa, o kome je reč? I zašto to čini?

Pročitajte još OTKRIVAMO – TOP 5 NAJVEĆIH TAJNI serije KALKANSKI KRUGOVI! Ko je BABA GUBA? I da li ZABRAN krije TAJNU BESMRTNOSTI?

Među fanovima serije rodile su se mnoge ideje i teorije. A svi se, većinom slažu oko jedne. Krug od kreča sasvim sigurno obnavlja upravo Velibor. On je najpovezaniji sa Zabranom, i najviše zna o svemu što se događa sa one strane Kruga. On je taj koji posećuje misteriozno biće unutar kruga. On bere magične trave Zabrana i on zna sve o predanjima koja se vezuju za manastir i bivši stacionar u Krugu.

Pročitajte još TOP 5 NAJBOLJE DOMAĆE SERIJE po izboru IVANA KARLA za FILM I TV – Od KALKANSKIH KRUGOVA do TAJKUNA!

Bez mnogo sumnje – upravo je Velibor taj koji obnavlja Kalkanski krug. A sa njim i čuva ono što je unutra od radoznalih posetilaca spolja.

Foto Promo

Advertisement