Connect with us

TV

EKSKLUZIVNO – Lidija Vukićević za FILM I TV otkriva: Zbog KOGA sam ispravila kosu i hoću li VRATITI LOKNE?

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Frizura Lidije Vukićević već decenijama njen je zaštitni znak. Upravo zbog toga, velika promena kojom se glumica nedavno pohvalila na svojim društvenim mrežama – napravila je pravi haos. Lidija Vukićević ispravila je kosu! Ova vest odjeknula je poput bombe u domaćim medijima. I to sa pravom.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO: Hoće li LUKA i UNA ostati ZAJEDNO? Sledi NEPRIJATNO iznenađenje…

Ono što smo mi zaključili jeste to da Lidija podjednako dobro izgleda sa, ali i bez lokni, i da bi mnoge dame mogle da joj pozavide na stasu i lepoti. Međutim, to nije odgovor na pitanje – zašto je Lidija ispravila kosu. A mi ne bismo bili mi da ne potražimo odgovor na pitanje koje nas zanima.

Pročitajte još Igra sudbine 268. epizoda: ŽAKLINA saznaje za LUKU i UNU! Evo ŠTA će URADITI! Sledi ŠOK!

Stoga smo pozvali Lidiju Vukićević, i pitali je zbog čega, odnosno koga je to uradila, i hoće li zadržati sadašnji stajling ili će se ipak vratiti svojim loknama.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Evo KOLIKO koštaju SRPSKE SERIJE! Ovo su NAJSKUPLJE, a ovo NAJJEFTINIJE!

– Pa to bi bilo nemoguće. Ja bih morala da sedim kod frizera 24 sata da bih imala ravnu kosu. Iskoristila sam pauzu u snimanju serije „Igra sudbine“ da probam nešto drugačije, ali i da budem model vrhunskom svetskom stilisti i koloristi Borisu Obreškom. I baš sam zadovoljna kako izgledam. Ali to neće biti moja stalna frizura jer se prirodna kosa ukovrdža čim padne kiša i nemoguće je da zadržim tu ravnu kosu. Sigurno ću probati još neki put, čisto radi promene, ali za stalno je to nemoguće – uz smeh nam je prokomentarisala Lidija Vukićević čija nas ministarka Mileva tanskosić skoro svake večeri radnim danima zabavlja u hit seriji „Igra sudbine“.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement