Connect with us

Top Story

IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO: Hoće li LUKA i UNA ostati ZAJEDNO? Sledi NEPRIJATNO iznenađenje…

Published

on

Igra sudbine  u utorak 13. aprila ostvarila je prikrivene želje miliona gledalaca kraj malih ekrana. Konačno – Una i Luka su se poljubili! Pao je zid njihovih emocija. A kako su oboje prokomentarisali – reč je o nekoj ludoj magiji.

Pročitajte još Igra sudbine 268. epizoda: ŽAKLINA saznaje za LUKU i UNU! Evo ŠTA će URADITI! Sledi ŠOK!

I ta magija između njih dvoje, videli smo – traje baš dugo. Do nedavno na putu njenom ostvarenju stajale su mnogobrojne prepreke. Kako sa Unine strane, tako i sa Lukine. Sa Unine, najstarija je svakako Aleksa. Dečko u kog je Una zaljubljena još od školskih dana. Međutim, Una se sa neizvodljivošću njenog plana da osvoji mladog lepotana pomirila odavno. Njegovo srce pripalo je Mili Galić, i tu je bitku Una doživela kao izgubljenu. Sada su ona i Mila najbolje prijateljice, a Aleksi je desna ruka u razotkrivanju mnogih prljavih radnji u Kan Holdingu.

Pročitajte još Serija JEDINI IZLAZ će vas opčiniti kao i KALKANSKI KRUGOVI! Evo i ZAŠTO! (VIDEO)

Una je uspešno odolela i Matiji, koji je pokušao da je navuče na tanak led, ali je Una pametno osetila da će joj sa njim pući tlo pod nogama. Zato se oprezno i mudro povukla, a Matija je uskoro pokazao svoje pravo lice.

Pročitajte još  OTKRIVAMO – Evo KOLIKO koštaju SRPSKE SERIJE! Ovo su NAJSKUPLJE, a ovo NAJJEFTINIJE!

Luka-i-Una-2

I napokon, posle mnogo premišljanja, ustručavanja, borbe sa strahovima i sumnjama – poljubac je pao. A ko bi u nastavku mogao da se nađe na putu njihovoj ljubavi. Pa jasno je, skoro svi…

Pročitajte još HIT! Slaven Došlo ponovo OBUKAO UNIFORMU! I ODLIČNO mu STOJI! Otkrijte i u KOJOJ SERIJI!

Pre svih, tu je Vid Zalad. On je deo Unine prošlosti i zato ne sumnjamo da će pokušati da im zagorča i budućnost.

Sledeća je Sofija. Veroma verovatno ona ovog puta neće imati interesa, a ni vremena da se bavi Lukom i Unom, ali znajući Sofiju neće joj to proći ispod radara. E, sad, prava atrakcija tek čeka! Šta će uraditi Žaklina kada sazna za to da su se Una i Luka POLJUBILI! A šta će tek učiniti Mileva?

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – 10 najvećih TAJNI ZABRANA koje ćemo OTKRITI u DRUGOJ SEZONI! Šta će biti sa Petrom, ko je baba Guba i zašto…

I hoće li Una i Luka otkriti svima svoju vezu i priznati da su ZAJEDNO?

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement