Connect with us

Featured

Igra sudbine 268. epizoda: ŽAKLINA saznaje za LUKU i UNU! Evo ŠTA će URADITI! Sledi ŠOK!

Published

on

Igra sudbine 268. epizoda, koja se prikazuje u utorak, 13. aprila na TV Prva od 21.00 otkriće dugo čuvane tajne! Osim toga, nečije srce će pući na hiljadu komada. Jedna dugo osmišljena prljava igra konačno će izaći na videlo. A neko će saznati bolnu istinu!

PROČITAJTE JOŠ: Serija JEDINI IZLAZ će vas opčiniti kao i KALKANSKI KRUGOVI! Evo i ZAŠTO! (VIDEO)

Marijana još jednom pokazuje svoju vernost Adi Kanački. Direktorka televizije joj pojašnjava zašto su se Klaudijia i Matija venčanja.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Evo KOLIKO koštaju SRPSKE SERIJE! Ovo su NAJSKUPLJE, a ovo NAJJEFTINIJE!

S jedne strane, njih dvoje žele Adine pare, a sa druge od Brunera priželjkuju… Nešto što ćemo saznati u 268. epizodi. Svakako, ništa nije prijatno za Adu.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI – 10 najvećih TAJNI ZABRANA koje ćemo OTKRITI u DRUGOJ SEZONI! Šta će biti sa Petrom, ko je baba Guba i zašto je Dejanu dala narukvicu…

Tužna zbog svega što se izdešavalo sa njom, Lukom i Unom, Žaklina traži utehu kod Nade. Poverava joj se da je očajna što je Luka ne voli.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI – Glumac Lazar Nikolić OTKRIVA tužnu sudbinu MAČJEG SMEHA! I njegovu NAJMRAČNIJU TAJNU!

I dok se poverava Ivanu zbog problema sa Sofijom i kafićem, Strahinja će konačno saznati šta otac krije od njega.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Slaven Došlo ponovo OBUKAO UNIFORMU! I ODLIČNO mu STOJI! Otkrijte i u KOJOJ SERIJI!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (268. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement