Connect with us

Top Story

ŠOK! Matea Milosavljević NIJE trebalo da glumi u seriji IGRA SUDBINE! A evo KAKO je dobila ULOGU!

Published

on

Sofija Šubarević u seriji Igra sudbine mrsi konce gde stigne. A i gde ne stigne tu se vrati pa zamrsi tako da niko ne može da otplete. Ipak, malo je nedostajalo da Matea Milosavljević nikada ne zaigra u seriji Igra sudbine i na malom ekranu ne dočara možda i ulogu svog života.

Pročitajte još ŠOK! FARMA ide na DOBOŠ! Imanje u Lisovićima u RUŠEVINAMA! Sektaši drže RITUALE, a EVO za KOLIKO se PRODAJE! Zavrteće vam se U GLAVI…

Naime, od role Sofije Šubarević, Mateu je delio samo jedan telefonski poziv. I to onaj koji je usledio ubrzo po povratku iz Crne Gore gde je leto provela radeći na Adi Bojani. Tamo je glumica završila posle snimanja serije „Biser Bojane“. Kako nije imala mnogo scena, Matea je rešila da ostatak leta provede radeći na Adi Bojani gde inače letuje. Dalji planovi su joj bili čak da se više ne bavi glumom već da ode u Kinu da radi.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – Ivana Zečević otkriva: Ova scena sa ŽARKOM LAUŠEVIĆEM bila mi je NAJPOTRESNIJA! Nju smo PRVO SNIMILI!

Ipak, Igra sudbine je htela drugačije. Po povratku u Beograd, čim je uključila telefon usledio je poziv na kasting za telenovelu koja joj je promenila život. Danas je Matea svima poznato lice, a opasnica po kojoj je poznaje cela Srbija joj i te kako prija, budući da se vremenom navikla na njene spletke, te sve više uživa u svojoj junakinji.

Pročitajte još Jelisaveta Orašanin OTKRIVA hoće li biti DRUGE SEZONE serije DRIM TIM i da li će se VRATITI u Srbiju

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement