Connect with us

Top Story

Jelisaveta Orašanin OTKRIVA hoće li biti DRUGE SEZONE serije DRIM TIM i da li će se VRATITI u Srbiju

Published

on

Jelisaveta Orašanin, koja trenutno živi u Bolonji, ovih dana ponovo nam je gost na malom ekranu. Gledamo je u seriji Lazara Ristovskog “Drim tim”, radnim danima na RTS 1 od 20.00.

PROČITAJTE JOŠ: OVO je NAJVEĆA MISTERIJA serije KALKANSKI KRUGOVI – Ko su DEJANOVE i MIONINE MAJKE? I da li njih dvoje imaju BELEG?

Dok je u Italiji, Jelisaveta uživa u vremenu koje provodi sa porodicom, ali priznaje da joj nedostaju pozorište i snimanja. Raduje se nastavku rada na seriji “Drim tim” za koju kaže da je neobična i duhovita. Prepuna je jarkih i upečatljivih likova – kako glavnih, tako i onih epizodnih.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI – Odgovaramo na TRI KLJUČNA PITANJA! Ko je BABA GUBA? Čemu služe NARUKVICE? Hoće li Dejan i Svetlana ostati ZAJEDNO?

– Ovo je priča o 11 sinova, o fudbalskom timu koji oni čine, o ocu Iki koga glumi Laza Ristovski. On ne odustaje od svojih snova i nekako kroz te velike snove dolazi do velikih problema, a kojih, videćete – nagoveštava glumica.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI – Otkrivamo: Koju veliku TAJNU krije KAFANA TRIBALIJA? Evo ŠTA znači njeno IME

Jelisaveta u seriji “Drim tim” tumači ulogu pedikirke Srede koja je došla da pruži svoje usluge na “ženskom danu”. Ali, na kraju je radila sve drugo, osim onog zbog čega je došla. Uspela je da napravi potpuni haos u porodici.

PROČITAJTE JOŠ: Ivana Zečević i Nina Nešković OTKRIVAJU sve tajne serije KALKANSKI KRUGOVI! Zbog OVOG su PLAKALE!

– Kasnije, Sreda se opet vraća u porodicu nekim drugim putem i pronalazi ljubav svog života. Fudbalera koga igra Đorđe Stojković. Đorđe je maestralno odigrao svoju ulogu i verujem da će publika uživati u “idiotarijama” koje nam je reditelj Dejan Zečević dozvolio – otkriva glumica i dodaje: – Verujem da će svako u seriji pronaći neki lik za koji će se vezati, jer – koliko je ova priča duhovita, sa druge strane je podjednako i potresna. Mislim da smo napravili nešto novo i da ćemo sa nestrpljenjem očekivati svaku novu epizodu.

PROČITAJTE JOŠ: U seriji KALKANSKI KRUGOVI glumio je mafijaša i ubicu, a evo KOGA će JAKOV JEVTOVIĆ igrati u seriji PEVAČICA!

O trenutnoj situaciji u gradu u kojem živi, Jelisaveta Orašanin kaže:

– Bolonja je od septembra u potpunom “lokdaunu”. Zatvoreno je sve, kafići, restorani… Do juče smo bili u crvenoj zoni, sada smo u narandžastoj, ali to ne menja ništa, pošto smo i dalje zatvoreni. Sad jedino možemo malo da putujemo, u okviru naše regije. Ali, dobro i ovo će proći, a ja nekako mislim da će svemu vrlo brzo doći kraj.

PROČITAJTE JOŠ: TOP 5 razloga zbog kojih BER GRILS OBOŽAVA SRBIJU! Novak Đoković je samo JEDAN OD NJIH!

Kao i svaka mlada mama, glumica ima mnogo obaveza oko dece:

– Za sada ne stižem da mislim o tome šta mi nedostaje. Sve majke će razumeti o čemu pričam –  kaže uz smeh i dodaje: – Ali, šalu na stranu, nedostaju mi predstave, nova snimanja. Radujem se i nadam nastavku serije “Drim tim”. Polako razmišljam o tome da se vraćam u Srbiju na leto i da mi uskoro ništa više neće nedostajati. Prija mi ovakav život, sa čestim pakovanjem kofera. Kada sam u Srbiji stalno radim, a kada sam ovde potpuno sam predana porodici – tako da je to neki dobar balans” – završava Jelisaveta Orašanin.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor RTS

Advertisement