Connect with us

Top Story

KALKANSKI KRUGOVI – Ivana Zečević otkriva: Ova scena sa ŽARKOM LAUŠEVIĆEM bila mi je NAJPOTRESNIJA! Nju smo PRVO SNIMILI!

Published

on

Serija Kalkanski krugovi ovog vikenda, bar za sada, oprašta se od publike koja ju je dočekala oberučke i uživala u svim njenim misterioznim zapletima. Vikenda pred nama na RTS 1, gledaćemo poslednje epizode i još jednom proveriti da li nam je nešto promaklo prošle nedelje na Superstar TV.

Pročitajte još Jelisaveta Orašanin OTKRIVA hoće li biti DRUGE SEZONE serije DRIM TIM i da li će se VRATITI u Srbiju

Osim gledalaca, za Zabranom će, sigurni smo, najviše patiti glumci, a mlada junakinja serije Ivana Zečević, u intervjuu za TV Novosti otkrila je koja scena je za nju bila najpotresnija.

– Situacija je bila takva da smo odmah na početku snimanja morali da krenemo od najzahtevnijih i najemotivnijih scena. Zbog toga sam osim pritiska osećala i tremu, jer su moje prve scene bile baš sa Žarkom Lauševićem. Međutim, na setu smo napravili takvu atmosferu da nije bilo ničega što je moglo da nas poremeti. Žarko mi je u svakom trenutku bio velika podrška, a pogotovo kad bih se uspaničila da li će sve da bude kako treba – poručuje Ivana Zečević, dodajući da smo na početku serije upoznali Velibora samo površno i da joj se najviše dopalo, kako se njegova uloga tokom serije malo pomalo topila.

Pročitajte još OVO je NAJVEĆA MISTERIJA serije KALKANSKI KRUGOVI – Ko su DEJANOVE i MIONINE MAJKE? I da li njih dvoje imaju BELEG?

– U sceni u kolibi, Veliborova jačina, koju ima kao glavni namćor u selu se slama. Zbog njegove ispovesti, odnosno Žrkovog monologa, cela ekipa je plakala. Scene u kolibi snimali smo prvih dana bile su emotivno snažne i slojevite i meni najvažnije. Svaki od likova ima veoma tešku priču i kroz seriju se provlače motivi nasilja u porodici, razvedenih roditelja, bolesnog deteta i oca koji daje sve od sebe da ga spase. U tih deset epizoda prepleteno je toliko teških tema i svi na selu smo zbog ambijenta još više bili uvučeni u priču. Bilo je dosta suza i smeha – poručuje Ivana dodajući da se najviše smejala tokom snimanja scene u kojoj se Nela Mihailović i Marko Gvero raspravljaju kraj bazena, zbog čega su tu scenu morali da ponavljaju nekoliko puta.   

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – Odgovaramo na TRI KLJUČNA PITANJA! Ko je BABA GUBA? Čemu služe NARUKVICE? Hoće li Dejan i Svetlana ostati ZAJEDNO?

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Novosti

Advertisement