Connect with us

Top Story

ŠOK! Sofija i Matija su KONAČNO RASKRINKANI! Nikada nećete pogoditi KO je našao KLAUDIJIN SNIMAK! A evo KOME će ga DATI…

Published

on

Igra sudbine 270. epizoda donela nam je veliki šok. Otkrili smo da Sofija još nije digla ruke od Matije. A u Igra sudbine 271. epizoda to je i potvrdila. Videli smo i kako. I dok je Sofija suvereno slavila svoju pobedu jer je dokazala sebi da Matija još šeni za njom, nije primetila opasnost koja je vreba iz tame.

Pročitajte još Igra sudbine 272. epizoda – ŠOK! Vid i Žaklina završavaju U KREVETU! Ali to nije ono NAJGORE! ONA je…

Naravno, reč je o Klaudiji. Ona je, kako smo videli, sve snimala telefonom. U hotelsku sobu došla je pre ljubavnika, nakon što je pronašla tajnu ceduljicu koju je Sofija doturila Matiji, a u kojoj je pisalo da moraju da se nađu.

Pročitajte još OVA scena OTKRIVA NAJVEĆU TAJNU serije KALKANSKI KRUGOVI – Da li je Baba Guba ROBINJA ili je u ZABRANU živela SVOJOM VOLJOM?

U početku siguran da se među njima ništa neće desiti, matija je prema Sofiji bio hladan. Ipak, Šubarevićka je veoma brzo otopila taj ledeni zid i brže bolje su završili  u krevetu! A sve to na snimku ima niko drugi do besna i ljubomorna Klaudija.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI OTKRIVAMO- Evo kako su se Nina Janković i Lazar Nikolić postali BABA GUBA i MAČJI SMEH!

Ona je istog trenutka u znak osvete pozvala Brunera i otkucala svog novopečenog supruga, ali nije svesna da će joj se karma vratiti i pre nego što je očekivala. Igra sudbine 272. epizoda donosi nam još jedan veliki preokret.

Pročitajte još Ammar Mešić PRIZNAJE – Prvi honorar od serije IGRA SUDBINE spasao mi je ŽIVOT! Da nije bilo njega UMRO BIH OD GLADI! A evo i ZAŠTO…

U Klaudijinom telefonu, Marijana pronalazi kompromitujući snimak – Matiju i Sofiju u vreloj akciji! Sada kadas u krucijalni dokazi u njenim rukama, postavlja se pitanje šta će Marijana uraditi sa njima? Hoće li snimak odmah odneti Adi? Da li je ovaj tandem iz pakla konačno raskrinkan? Ili će svoju osvetu servirati hladnu? Kažu da je tada najukusnija.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement