Connect with us

Top Story

Jedini izlaz 3. epizoda: ŠOK! Ana SAZNAJE da ju je Saša VARAO i da je imao TAJNI POSAO u Hrvatskoj! (VIDEO)

Published

on

“Jedini izlaz” (3. epizoda), nova domaća triler serija, emituje se premijerno od 17. aprila vikendom na Superstar TV od 21.00. U subotu, 24. aprila, na programu je 3. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: Snežana Savić OTKRIVA – OVO je bila NAJVEĆA TAJNA JOVANKE BROZ! Zbog OVOGA je osuđena na DOŽIVOTNI ZATVOR!

Ana saznaje da su u istrazi požara pravljeni veliki propusti. Pre svega da je neko sakrio snimak sa sigurnosne kamere iz kluba.

PROČITAJTE JOŠ: OVA scena OTKRIVA NAJVEĆU TAJNU serije KALKANSKI KRUGOVI – Da li je Baba Guba ROBINJA ili je u ZABRANU živela SVOJOM VOLJOM?

Ona otkriva i da je Saša imao tajni posao u Hrvatskoj i da je misteriozni snimak napravljen upravo u Splitu.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI OTKRIVAMO- Evo kako su se Nina Janković i Lazar Nikolić postali BABA GUBA i MAČJI SMEH!

Štrbac posećuje porodicu Nataše Vranješ i otkriva da je ona bila u tajnoj vezi sa bogatim advokatom Sašom Kolarom.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Voja Brajović otkriva NAJVEĆU TAJNU serije KALKANSKI KRUGOVI! OVO niste znali o MOMČILU!

Pronalazi i dokaz da su njih dvoje putovali često u Hrvatsku i odlazi kod Ane Kolar da je pita da li zna nešto o tome.

PROČITAJTE JOŠ: TUGA! BEBA Stevana Pialea dobila KORONU! Srećom – SADA JE DOBRO! A evo KAKO SE ZARAZILA!

Seriju “Jedini izlaz” možete pratiti od 23. aprila i na RTS 1, vikendom od 20.05. U subotu, 1. maja, na programu je 3. epizoda.

Sinopsis: U centru zbivanja je Ana Kolar, čiji je suprug, poznati beogradski advokat (Janko Popović Volarić) stradao u požaru. Šest godina posle nesreće, Ana ne može da povrati sećanja na nesreću niti da se pomiri sa gubitkom muža. Ima problema u komunikaciji sa sinom, pije lekove, redovno ide kod psihijatra i na sastanke porodica žrtava. Kada konačno odluči da se sa sinom preseli u inostranstvo, na mejl joj stiže misteriozni video snimak na kome se vidi njen muž i Ana posumnja da je Saša živ. Kod inspektora Dejana Štrpca dolazi Mali Đole, nekadađnji školski drug njegove ćerke. Đole traži od Štrpca da proveri potencijalno ubistvo devojke po imenu Nataša Vranješ. Štrbac tome ne pridaje veliki značaj, sve dok Mali Đole ne bude ubijen.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI Reditelj Milan Karadžić otkriva – Hoće li biti DRUGE SEZONE? I ZAŠTO je odabrao baš ŽARKA LAUŠEVIĆA za ulogu VELIBORA?

Glavne uloge u seriji “Jedini izlaz” (3. epizoda) igraju: Anđelka Prpić, Danica Maksimović, Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Janko Popović Volarić, Milena Predić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić, Ljubomir Bandović, Jovo Maksić, Boris Komnenić, Andrija Bošković, Klara Hrvanović, Joakim Tasić, Vukašin Jovanović i Vanja Ejdus.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement