Connect with us

Featured

OVA scena OTKRIVA NAJVEĆU TAJNU serije KALKANSKI KRUGOVI – Da li je Baba Guba ROBINJA ili je u ZABRANU živela SVOJOM VOLJOM?

Published

on

Baba Guba je, bez mnogo sumnje, centralni lik serije „Kalkanski krugovi“. Prema nekim teorijama Svetlanina daleka rođaka od koje su potekli junaci mističnog serijala scenariste Đorđa Milosavljevića. Prema drugima, pak – misteriozno biće mnogo starije i od Dola i od Zabrana.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI OTKRIVAMO- Evo kako su se Nina Janković i Lazar Nikolić postali BABA GUBA i MAČJI SMEH!

Ono što je svima jasno jeste da se između Vidosave i Konstantina Markovića nekada davno dogodila ljubavna priča, čije se prokletstvo oseća kroz decenije generacija Jakovljevića i Matića. Iako mnogi baba Gubino zatočeništvo u Zabranu tumače kao zatvor zbog kog je ona proklela sve buduće naraštaje Gubinog dola, situacija bi mogla biti posve drugačija. Naime, u jednom od intervjua za domaće medije, Milosavljević nam je zagolicao maštu otkrivši nam jedan veoma važan detalj.

Pročitajte još TUGA! BEBA Stevana Pialea dobila KORONU! Srećom – SADA JE DOBRO! A evo KAKO SE ZARAZILA!

Kako je on to objasnio, u liku pevačice iz kafane Tribalija simbolično je prikazana sudbina junakinje iz Zabrana – u malom. Ako ste dobro ispratili radnju, Plavuša u poslednjoj epizodi, kada je gazda kafane grubo odvlači u stranu, dok Miona pokušava da joj pritekne u pomoć misleći da je u nevolji, Plavuša izgovara reči koje otkrivaju mnogo toga.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI Reditelj Milan Karadžić otkriva – Hoće li biti DRUGE SEZONE? I ZAŠTO je odabrao baš ŽARKA LAUŠEVIĆA za ulogu VELIBORA?

– Mene ovde niko ne drži silom. Ja ovde volim da pevam. Tu sam svojom voljom, ali više nikada neću pevati pesmu „Ne kuni me, ne ruži majko“.

Pročitajte još Ammar Mešić PRIZNAJE – Prvi honorar od serije IGRA SUDBINE spasao mi je ŽIVOT! Da nije bilo njega UMRO BIH OD GLADI! A evo…

Povežete li ove reči sa Zabranom, baba Gubom, ali i trenutkom kada Petar počinje ponovo da udara kamen o kamen, sasvim je jasno da Vidosava u Zabran nije odvedena protiv svoje volje. Ona i Konstantin tamo su živeli svoju zabranjenu ljubav, zbog koje se ona kajala, ali nije mogla da ne voli oficira Markovića. Otud se i njihovo prokletstvo prenelo na njihove potomke.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement