Connect with us

Naša Preporuka

Glumica IVANA DUDIĆ za FILM i TV OTKRIVA SVE o nastavku serije IGRA SUDBINE: Hoće li NORA ZALAD ostati DOBRA, ILI nas čeka VELIKI ŠOK?

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Nora Zalad jedan je od novih likova TV novele „Igra sudbine“. Još uvek se nismo opredelili koju emociju prema njoj da osećamo. Vreme će pokazati da li je Nora Zalad istinski iskrena ili neverovatno prefrigana. Za sada je Nora, bar prema reakcijama fanova, na dobrom putu da je zavolimo. Zato smo i razgovarali sa glumicom Ivanom Dudić da nam otkrije kojem će se carstvu Nora privoleti. Da li će biti deo tima Kanački-Ožegović ili njihovih ljutih neprijatelja?

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – Otkrivamo SVE o drugoj sezoni serije BESA: Ko su novi LIKOVI? Hoće li se Luka i Una POMIRITI? Šta čeka UROŠA u NASTAVKU…

Iz „Istina i laži“ znamo vas kao Unu Radović, a sada ste nam se u „Igri sudbine“ predstavili kao Nora Zalad. Kakve su Una i Nora?

– Una Radović je bila osoba kojoj je samo novac i materijalno važno, dok je Nora, bar za sada, drugačija. Uni je bio bitan samo cilj, bez obzira na sredstva, a Nara ima drugačije motiva. Ona želi da otkrije svoje poreklo, da sazna kome pripada. Volim oba ta lika, jer su mi dala mogućnost da pokažem drugačije karaktere. Una kao neko ko je istinski loš, a Nora sušta suprotnost.

PROČITAJTE JOŠ IGRA SUDBINE – ŠOK! Strahinja pobegao na Maldive, ali ne sa NADOM! Da li je ovo zvanično KRAJ?

Da li će Nora ostati takva?

– Nora na samom početku nije prihvaćena na najbolji način, ali polako pridobija ljude oko sebe svojom iskrenošću. Da li će ostati tako ne znam, jer još uvek nismo dobili scenario. Ne znam šta je scenarista izmaštao o njoj, ali jedva čekam da otkrijem.

PROČITAJTE JOŠ ŠOK! Vojin Ćetković hteo da menja SCENARIO – rekli mu NE! A evo i za KOJU SERIJU!

„Igra sudbine“ ima mnogo likova. Koji je vama omiljen?

– Ima ih mnogo, pa ne mogu baš lako da se odlučim. Imam utisak da je svaki kolega izneo svoj lik na najbolji mogući način i veoma savesno. Volim da radim sa Stojanom Đorđevićem, koji tumači lik mog brata Vida Zalada. Nisam imala toliko prilike da radim sa ostalima, jer za sada je koncipirano tako da Vid i Nora nemaju mnogo kontakata sa ostalim likovima iz serije. Možda bih izdvojila Sandru Bugarski i njen lik Pančete, jer je čini mi se najviše „udaljila“ od sebe.

PROČITAJTE JOŠ Igra sudbine 276. epizoda: ALEKSA je POLUDEO! SAZNAO je za MILU i VIDA. Sledi RASKID?

Sa Smart media produkcijom već ste imali priliku da sarađujete u „Istini i lažima“. Da li vam je prethodno iskustvo olakšalo rad na ovoj TV noveli?

– Imala sam tu sreću da sam već upoznala tu prodicu Smart media produkcije. Znam i ljude, ali i prostor od produkcijskih kancelarija, do studija, tonaca i snimatelja. Zato mi je bilo lakše, ali kako je svaki početak to – početak. Ipak, kolege su nas prihvatile oberučke i brzo smo se uigrali. Gluma je takav posao da se uvek dokazuješ, ali ovde je sve nekako prošlo lagano.

PROČITAJTE JOŠ IGRA SUDBINE – Sandra Bugarski OTKRIVA JEDNU stvar o PANČETI koju NIKO NIJE ZNAO! A evo o ČEMU JE REČ!

Luka, Ada, Aleksa, Sofija, svi oni imaju armiju obožavalaca, da li ih je i Nora stekla?

– Nora se polako pozicionira. Ima komentara, za sada su pozitivni i vole me. Ipak ko zna šta će se dalje dešavati, pa mi se čini da su malo suzdržani. Čekaju, kao i mi, da vidimo gde će scenario da nas odvede.

PROČITAJTE JOŠ IGRA SUDBINE – ŠOK! NIŠTA od UDAJE! UNA ipak neće stati na ludi kamen! A evo i ZAŠTO!

 Sofija Šubarević nije baš omiljeni lik među gledaocima, zar ne?

– To samo dokazuje da je Matea Milosavljević zaista sjajno iznela lik Sofije Šubarević. Što je ona u liku lošija, a publika reaguje negativno na nju, to je pokazatelj da  je glumac na dobrom putu. Naš posao je da iznesemo lik onako kako ga je osmilio scenarista, reditelj, pa kada izazovemu tu emociju kod publike to je nama svojevrsan kompliment. Cilj smo postigli kod Nore i Vida. On na prvu loptu treba da deluje brzopleto, arogantno, sekantno, a ona da bude dobrica, koja želi mir i da bude ispravna pred svima.

PROČITAJTE JOŠ IGRA SUDBINE – ŠOK! Ženi se ALEKSA KANAČKI! Ali ne sa MILOM!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement