Connect with us

TV

Igra sudbine 277. epizoda – KONAČNO! Doktorova žena OTKRIVA Aleksi STRAŠNU ISTINU o Boškovoj SMRTI! Vreme je za NOVU UCENU!

Published

on

Igra sudbine 277. epizoda, koja se prikazuje u petak, 30. aprila, na TV Prva od 21.00 raščivijaće davno zapetljane veze i odnose u porodici Kanački. A neće proći neopaženo ni Ožegovići. Evo i zašto.

Pročitajte još Glumica IVANA DUDIĆ za FILM i TV OTKRIVA SVE o nastavku serije IGRA SUDBINE: Hoće li NORA ZALAD ostati DOBRA, ILI nas čeka VELIKI…

Kada vidi da Zvonimir uznemirava Adu u restoranu, Ivan gubi živce i nasrće na njega. Ada u svojoj borbi nije sama. Bruner, Donka i njihova kompanija to moraju da znaju.

Zbog pretnji i novca koji joj Klaudija traži, Sofija izdaje naređenje Janku da je ukloni. Ali, ona ne računa da će je on nonšalantno odbiti.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – Otkrivamo SVE o drugoj sezoni serije BESA: Ko su novi LIKOVI? Hoće li se Luka i Una POMIRITI? Šta čeka UROŠA u…

Od doktorove supruge koja je na samrti, Aleksa dobija informacije koje će mu samo dodatno uneti nemir u život. Ada se, međutim, ne zaustavlja. Rešena je da sve istera na čistac. Poziva ambasadora i saopšava mu da zna da je u klub ušao praznog kofera, a izašao sa koferom punim para.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! Strahinja pobegao na Maldive, ali ne sa NADOM! Da li je ovo zvanično KRAJ?

Bez reči, Vukašin dolazi kod Vida. Vreme je da Žaklina dođe kući. Za to vreme, Nada saznaje bolnu istinu…

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (277. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Pročitajte još Serija JUŽNI VETAR 2 donosi VELIKI PREOKRET! Baću čeka TEŽAK PERIOD! A evo i ZAŠTO!

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement