Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE – ŠOK! NIŠTA od UDAJE! UNA ipak neće stati na ludi kamen! A evo i ZAŠTO!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Glumica Dragana Mićalović, koju ovih dana gledamo kao Unu u seriji “Igra sudbine”, nedavno je prekinula emotivnu romansu s biznismenom Stevanom Purićem, ali odlučili su da iz ovog iskustva izađu kao dobri prijatelji, dok je ona rešila da se okrene sebi i profesionalnim izazovima, prenosi Story.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! Ženi se ALEKSA KANAČKI! Ali ne sa MILOM!

Na sličan način se saznalo da je Dragana započela emotivnu vezu pre više od godinu dana – kroz novinske tekstove i bez glumičinih direktnih izjava o tome.

Čini se da su mnoga pisanja o ovoj vezi u poslednje vreme išla u sasvim drugom smeru – pominjalo se da je par blizu toga da ode pred oltar, spekulisalo se čak i o tome da su spremni za potomstvo, dok se u zbilji sasvim drugačiji scenario rasplitao u njihovom odnosu.

Pročitajte još Čuvena ADA KANAČKI lepotu je nasledila od majke, a sada OTKRIVA – kako su se ona i njen otac UPOZNALI! EVO čime ju je…

Par se, navodno, sporazumno rastao pre nekoliko sedmica, ali im je važno što su vezu okončali u dobrim odnosima, te se i danas smatraju prijateljima.

Nakon što su se pre nekoliko meseci odvažili na novi korak u njihovoj vezi, koji je podrazumevao da se zajedno pojavljuju na javnim dešavanjima na opšte zadovoljstvo Draganine publike i obožavalaca, postalo je primetno da su u poslednje vreme promenili takvu praksu.

Odjednom se nisu više mogli videti zajedno, a u svim intervjuima koje bi Mićalovićeva davala moglo se nazreti da je fokusirana na sve životne planove, osim onog emotivnog.

Pročitajte još TOP 10 DOMAĆIH SERIJA koje ćemo gledati OVE JESENI! Stižu BESA 2, UBICE MOG OCA 5, PEVAČICA, TOMA…

– Trenutno sam fokusirana na poslovne obaveze, kao i one na fakultetu, usmerena sam na sebe i svoj život – nedavno je izjavila glumica za Story, a ko ume da čita između redova može to protumačiti i kao dodatnu potvrdu.

Nije se pojavila s Purićem ni na javnom dešavanju sredinom protekle sedmice, kada je sama došla na promociju brenda svoje prijateljice i pevačice Marije Mikić. Glumica je tom prilikom izgledala srećno i zadovoljno, a uspešno je odolevala pitanjima koja su se ticala toga gde je njen izabranik.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Smuvao je Milu, Sofiju, Žaklinu, Unu, a evo KO je PRVA i NAJVEĆA ljubav LUKE KANAČKOG!

Kako otkrivaju izvori, Dragana je trenutno usmerena na profesionalne obaveze koje joj u znatnoj meri omogućavaju da lakše prebrodi raskid koji joj, nakon godinu dana skladne romanse, sigurno nije jednostavno pao.

Ne želim ništa da komentarišem – rekla je Dragana za Telegraf.

Draganina i Stevanova veza u početku je bila tajna, glumica se navodno plašila reakcije javnosti, ali i mišljenja njenih sestara Slobode i Mirjane i zeta Vojina Ćetkovića.

Pročitajte još Serija JUŽNI VETAR 2 donosi VELIKI PREOKRET! Baću čeka TEŽAK PERIOD! A evo i ZAŠTO!

Stevan je biznismen i vlasnik benzinske pumpe u Beogradu. Njegova bivša supruga Jovana se svojevremeno takmičila u „Zvezdama Granda“. Sa njom je dobio tri ćerke: Niku, Zaru i Bjanku. Nika Purić (12) je poznata po učešću u muzičkom takmičenju „Pinkove zvezdice“, u kojem je ostvarila zavidan uspeh.

Pročitajte još KONAČNO – Miloš Avramović OTKRIO kada stižu film i serija JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE! Premijera – SAMO ŠTO NIJE!

– Iako je mlad, Stevan iza sebe ima jedan propali brak i tri ćerke. Zbog toga je mislio da mu se sreća više neće osmehnuti, te da i ako bude našao neku finu i pristojnu devojku, da će ona teško moći da se izbori sa njegovom prošlošću. Međutim, Dragana ga je prihvatila takvog kakav jeste i baš takvog ga voli. Stevan stalno priča da bi voleo da mu Dragana rodi sina, jer već ima tri ćerke – rekao je izvor blizak Dragani i Stevanu za Alo pre samo nekoliko nedelja.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement