Connect with us

Top Story

Igra sudbine – ŠOK! ŽAKLINA udarila na VIDA! Ovog PUTA ga je BACILA NA KOLENA!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Popularne glumce Tijanu Maksimović i Stojana Đorđevića gledamo kao Žaklinu i Vida u seriji “Igra sudbine”, a sada su se oprobali u nekim novim veštinama. Naime, njih dvoje su se takmičili u krojenju, u rubrici “Ko je bolji” emisije “Šok tok” na Prvoj televiziji.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – Otkrivamo SVE o drugoj sezoni serije BESA: Ko su novi LIKOVI? Hoće li se Luka i Una POMIRITI? Šta čeka UROŠA u NASTAVKU…

– Moram da pobedim. Uvek! Glasajte, ljudi, pašću u depresiju! – rekla je Tijana, koja je sašila suknju.

– Pobeda mi je sada jako važna, samo zato da bi Tijana izgubila, ni zbog čega drugog. Ja mislim da je igra najbitnija, ali slađe je videti Tijanin izraz lica kada shvati da je izgubila – samouvereno je rekao Stojan, koji je sašio košulju, i rekao da ima iskustva sa krojenjem i crtanjem modela.

PROČITAJTE JOŠ IGRA SUDBINE – Sandra Bugarski OTKRIVA JEDNU stvar o PANČETI koju NIKO NIJE ZNAO! A evo o ČEMU JE REČ!

– Bilo mi je super! Stvarno zanimljivo. Naše domaćice su bile jako fine i trudile se da nam objasne štra treba da radimo, kako da sečemo. Stojanu je očigledno trebalo malo više objašnjavanja kako da koristi šivaću mašinu – rekla je u šaljivom tonu Tijana po završetku ovog izazova.

– Pa namestili ste mi pokvarenu mašinu! Sabotaža nije snimljena, snimljeno je samo kako ja kvarim mašinu! – nadovezao se Stojan.

Publika je glasala na Fejsbuku i Instagramu, a pobedu je odnela Tijana, koja se osvrnula i na nastavak snimanja “Igre sudbine”.

PROČITAJTE JOŠ IGRA SUDBINE – ŠOK! Ženi se ALEKSA KANAČKI! Ali ne sa MILOM!

– Pored “Igre sudbine” mislim da stvarno ne bih imala vremena za bilo koji drugi ozbiljniji projekat. Kad se vratimo na snimanje za par nedjelja, to će verovatno biti svakodnevno, celodnevno zauzeće. Osim toga, Stojan i ja predajemo u istoj školi glume, tako da mi je to obaveza pored snimanja – rekla je Tijana, koja je otputovala za Crnu Goru.

PROČITAJTE JOŠ TOP 10 DOMAĆIH SERIJA koje ćemo gledati OVE JESENI! Stižu BESA 2, UBICE MOG OCA 5, PEVAČICA, TOMA…

Stojan kaže da snimanje serije iziskuje dosta vremena i snimajućih dana i najavljuje nove projekte. Po ceo dan ste u studiju, pogotovu ako imate A i B ekipu, idite i u studio i van studija, tako da je haos. Imam još neke projekte koje ću raditi uporedo – seriju “Klan”, ali ništa što će preterano da me omete da ne postignem da odglumim sve što mi Žarko bude raspisao – rekao je glumac.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/NOVOSTI

Advertisement