Connect with us

NE PROPUSTITE

SVE o nastupajućem FESTU u Velikoj iluziji na RTS

Published

on

Na 49. FEST-u nostalgična priča o sudbini jednog beogradskog rokera “Živ čovek”, imaće srpsku premijeru i takmičiće se za nagradu  “Beogradski pobednik”. U Krupni plan “Velike iluzije” autorke Sandre Perović stiže reditelj Oleg Novković. Emisija je na programu 1. maja od 17.50 na Drugom programu RTS.

HIT! Marija Karan – SRPSKA ALEKSIS?Glumica OTKRIVA sve o njenom liku u seriji DINASTIJA!

– Prvi put u istoriji, FEST je u maju.U vreme kada se mnogi festivali odlažu, reč je o  svojevrsnom podvigu. Zato ovu epizodu posvećujemo filmovima 49. Medjunarodnog filmskog festivala u Beogradu – najavljuje autorka emisije o filmu.

Predstaviće nam i najnoviju romantičnu komediju Vudija Alena „Rifkinov festival“, ali i novi film oskarovke Kejt Vinlset – istorijsku dramu „Amonit“.

Milica Milša otkriva KAKO se dočekuje USKRS u domu ADE KANAČKI, i koji GREH ona – NAJTEŽE PRAŠTA!

– O rediteljskom prvencu glumice Robin Rajt „Zemlja“ saznaćemo sve u delu emisije “Iz ličnog rakursa” – dodaje Sandra oi najavljuje da ćemo se u „Premotavanju“ podsetiti na „Rubljova“ Andreja Tarskovskog, klasik iz programske linije „Festovih 50“. U „Kontraplanu“ bićemo sa ser Entonijem Hopkinsom, koji je na 93. dodeli nagrada Američke filmske akademije osvojio drugog Oskara za ulogu u filmu „Otac“.

Foto PROMO

Advertisement