Connect with us

Top Story

Igra sudbine 281. epizoda – ŠOK! Ministarka će spavati sa ORLANDOM! Sofija sprema ZAMKU! A evo i za KOGA!

Published

on

Igra sudbine 281. epizoda donosi nam dva velika šoka. U narednoj epizodi, koja je na programu u petak, 7. maja od 21.00 samo na TV Prva, Sofija i Mileva napraviće pravi haos. Jedna u krevetu, a jedna pred krevetom ljubavnika!

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – Ovo su NAJGLEDANIJE domaće SERIJE u poslednjih 20 GODINA! Zvanično SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA ubedljivo NAJGLEDANIJA!

Namučena odabirima i životnim potezima svoje ćerke, sirota ministarka Mileva se obaraća Marijani za pomoć. Mileva računa na to da će novinarka moći da joj pomogne u ostvarenju plana da razdvoji Žaklinu i Vida. Međutim, njih dvoje sve su bliži jedno drugom. Žaklina se polako zaljubljuje u Vida.

Drugu novinarku, Klaudiju, za to vreme očekuje veliki šok. Kada konačno otvori kofer sa novcem ona će shvatiti da ju je Sofija prevarila. Ipak, mnogo neprijatnije od toga biće iznenađenje koje njoj i Matiji tek sledi. A to će biti Sofijina iznenadna poseta…

Pročitajte još Igra sudbine – NOVI ŠOK! Luka morao da BIRA – Sofija ili Mila? I ponovo izabrao NJU!

Nakon što završi u krevetu sa Orlandom, ministarka ga upozorava da nikome ne sme da kaže za njihovu tajnu. Da li je na pomolu nova romansa?

Ivanovu i Adinu romantičnu večeru iznenada prekidaju Luka i Aleksa sa Unom i Milom…​ Vreme je da se neke stvari nazovu pravim imenom.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Sledi NAJVEĆI ŠOK od početka serije! Matija će PUCATI U LUKU! Hoće li Luka PREŽIVETI?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (281. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement