Connect with us

Top Story

Igra sudbine – Sledi NOVI ŠOK! Žaklina i Vid će biti ZAJEDNO! Ali ona NE ZNA da je to VELIKA BRUNEROVA ZAMKA! Evo i KAKO!

Published

on

Nemirne su vode kojima nas je poveo nastavak serije Igra sudbine. Nove epizode donele su nam nova lica. A sa novim likovima tu su uvek i novi zapleti. E, pa u Igri sudbine već ih ima toliko – da ih ne možemo sve zapamtiti.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Evo kako su se upoznali MILOŠ BIKOVIĆ i njegova NOVA DEVOJKA! OVO je učinila ZBOG NJEGA!

Otkako su blizanci, iliti zlizanci Zalad, kako bi to rekao Luka Kanački, kročili u živote naših junaka, sve se okrenulo za 180 stepeni. Nora i Vid interesna su sfera Brunera, Donke i Sofije, ali čini nam se da njih dvoje, ipak – igraju svoju igru.

I dok Sofija od Nore očekuje da ispuni zadatak koji joj je zadala, i da Aleksu pošalje u zatvor, Vid sa druge strane svoje ruke obmotava oko sirote Žakline. U trenutku kada joj je bila potrebna pomoć, kada je otkrila da joj je Vukašin otac, Vid je iskoristio priliku.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine – NOVI ŠOK! Luka morao da BIRA – Sofija ili Mila? I ponovo izabrao NJU!

Ponudio joj je svoje rame za plakanje. Ona mu se prepustila, ne znajući da je Vid opasan igrač. Kako nam to otkrivaju najave novih epizoda Žaklina će se malo pomalo zaljubiti u Vida. Međutim, ono što ne znamo, jeste koja je priroda Vidovih emocija?

Pročitajte još IGRA SUDBINE – TOP 10 NAJVEĆIH ŠOKOVA koji nas očekuju do KRAJA SERIJE! Sofija će UBITI BRUNERA? Ada će poslati MATIJU u ZATVOR?

Da li se i on zaljubljuje ili samo igra igru? Istu onu koju je nekada igrao sa Unom. Samo ovog puta u služnbi Bruneru? Da li će Žaklina uskoro upasti u veliku zamku? Ili su Vidova osećanja prema mladoj ministarkinoj ćerki ipak iskrena? Otkriće nam nove epizode serije Igra sudbine.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement