Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE – Sledi NAJVEĆI ŠOK od početka serije! Matija će PUCATI U LUKU! Hoće li Luka PREŽIVETI?

Published

on

Igra sudbine do sada nam je donela velike šokove i još veća iznenađenja. Od prve epizode, kada je sve i počelo zamenom beba, avanture Kanačkih i Ožegovića znaju samo za gas. Serija koja drži suvereni rekord najgledanije bez prekida od prošle godine, na kočnicu staje samo da bi Žarko Jokanović novim idejama dosuo gorivo. A kod njega ideje nikad nisu problem.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – TOP 10 NAJVEĆIH ŠOKOVA koji nas očekuju do KRAJA SERIJE! Sofija će UBITI BRUNERA? Ada će poslati MATIJU u ZATVOR?

Tako smo uživali u scenama kada su Ada i Matija poludeli od Sofijinog čaja. Ludo smo se zabavljali i kada je Sofija smestila gej preljubu tadašnjem suprugu Luki. A ništa manje uzbudljivo nije bilo ni kada su Donka i Bruner iz rukava izvadili svoj poslednji adut – Boškovu vanbračnu decu. Bilo je tu i tužnih i stresnih situacija, a ne sumnjamo da će ih tek biti.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – Otkrivamo SVE o drugoj sezoni serije BESA: Ko su novi LIKOVI? Hoće li se Luka i Una POMIRITI? Šta čeka UROŠA u NASTAVKU…

Malo je onih koji se nisu iskreno zabrinuli kada je Sofija gurnula Nadu sa stepenica, zbog čega je Nada izgubila bebu. Ipak, Igra sudbine, na kraju sve to sredi i podari svakome ono što zaslužuje, pa ne sumnjamo da će i junaci i negativci popularne sapunice na kraju dobii sve što im sleduje.

Pročitajte još Glumica IVANA DUDIĆ za FILM i TV OTKRIVA SVE o nastavku serije IGRA SUDBINE: Hoće li NORA ZALAD ostati DOBRA, ILI nas čeka VELIKI…

Iako je Igra sudbine rimejk latinoameričke telenovele Nuevo rico, nuevo pobre, kako je to i sam Žarko Jokanović nekoliko puta napomenuo, ove dve serije povezuju samo osnovne ideje. A to su priča o zameni beba i podela na dva tabora – pozitivce i negativce. Ostatak priče Jokanović je začinio originalnim idejama i zapletima, čije ćemo finalne rasplete videti krajem godine. I biće to konačan oproštaj od serije koja nas je ludo zabavljala dve godine.

PROČITAJTE JOŠ TOP 10 NAJBOLJIH ULOGA Dragana Nikolića – Od Džimija Barke, preko Prleta i Flojda do Urketa! Ovih 10 rola obeležilo je karijeru slavnog glumca

Međutim, do tog trenutka imamo još više od stotinu epizoda. Ono što bi nas uskoro moglo sve šokirati, a što je jedan od ključnih trenutaka u nastavku originalne serije jeste jedan obračun koji nije imao srećan kraj. Naime, likovi koji u našoj verziji odgovaraju Aleksi, Luki i Matiji uskoro će se sukobiti. A ishod će biti krvav. Evo o čemu je reč.

Pročitajte još Serija JUŽNI VETAR 2 donosi VELIKI PREOKRET! Baću čeka TEŽAK PERIOD! A evo i ZAŠTO!

Kao što vidimo, Matija je sateran u ćošak. Sa jedne strane pritiska ga Ada Kanački. Sa druge Sofija, a najveća opasnost preti mu upravo od Brunera, koji planira da ga ubije. Matija u procepu i panici, odlučuje da uzme svoj život u svoje ruke i da pobegne sa novcem – sam. Ipak, to mu neće poći za rukom. Aleksa je prozreo njegov plan i staće mu na put.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Snima se FILM o SINIŠI MIHAJLOVIĆU! EVO ko će glumiti slavnog fudbalera!

U obračunu, Matija poteže pištolj na Aleksu i preti mu da će ga ubiti. Aleksa će pokušati da mu otme pištolj i njih dvojica će se potući. U jednom trenutku Matija odguruje Aleksu od sebe i puca u njega. Međutim, Luka je sve video iz prikrajka i baca se pred Aleksu kako bi ga svojim telom zaštitio od metka. Nažalost, metak ga pogađa u rame i Luka krvav pada na zemlju.

Svi su u šoku, ali Aleksa uspeva da se pribere, nokautira Matiju i otme mu pištolj. Zbog ovoga će Matija sigurno ići u zatvor, ali jedno pitanje je važnije. Hoće li Luka preživeti?

PROČITAJTE JOŠ TOP 10 DOMAĆIH SERIJA koje ćemo gledati OVE JESENI! Stižu BESA 2, UBICE MOG OCA 5, PEVAČICA, TOMA…

Ovo je radnja 155. epizode originalne serije koja ima oko 200 epizoda. Prema nekim proračunima, u našoj verziji ovo bi moglo da se dogodi, ako se Jokanović bude držao scenarija, oko 300. epizode. Zanimljivo je da je scenarista najavio da nas u 307. epizodi očekuje jedan veliki šok koji će nas sve ostaviti bez daha. Da li je reč baš o ovome? Ili će se Jokanović, ipak, držati svoje priče i podariti nam neki nov uzbudljiv zaplet?

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement