Connect with us

Top Story

TUŽNO! OVU zvezdu serije IGRA SUDBINE zvali su ŠIPTARKO, a ona je želela SAMO JEDNO! Evo i ŠTA!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Milicu Tomašević gledamo u ulozi Nade u seriji “Igra sudbine”, a nedavno je u jednom intervjuu otkrila neke detalje iz karijere i privatnog života.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! Milica Milša OTKRIVA kada počinje DRUGA SEZONA i koji nas to VELIKI UŽAS čeka na KRAJU PRVE!

O ”vrelim” scenama koje je snimala, glumica je za emisiju “Guglali smo” portala Mondo rekla:

– Šta da kažem, šta da slažem sad? Dosta me povezuju sa tim vrelim scenama, bez obzira na to što ja i dalje mislim da nisam do sada snimila toliko “vrelu“ scenu, da bi bila baš vredna pomena. Teško je to razdvojiti. S jedne strane treba da budete profesionalac, a sa druge ste ipak čovek, i imate pored sebe, boga mi, vrlo zgodnog, lepog i šarmantog partnera. I kad je već tako, kad svi hoće to da gledaju, nadam se da će biti još takvih scena. Kad ćemo ako nećemo sad?

Pročitajte još Igra sudbine 284. epizoda: BRUNER smišlja NOVU PAKOST za ADU! Evo o čemu se RADI! Sledi novi ŠOK!

Milica je objasnila i kako se nosi s uvredljivim komentarima.

– Samo sam u jednom momentu imala jedan komentar, koji mi je ostao, i zato ga prepričavam, jer je to bilo u jednom periodu života, kad sam bila jako mlada, prepuštena sebi, jer sam sa trinaest godina počela da živim sama, u domu za srednjoškolce, došla u novu sredinu, u novu školu, a ja sam bila dete koje je došlo iz provincije, sa Kosova – kaže glumica, i opisuje neprijatnost koju je doživela:

– Imala sam komentar od jednog drugara, koji nije bio na mestu. Rekao mi je: “Ti, Šiptarko, vrati se tamo odakle si došla!” Ne mogu da kažem kako sam se u tom momentu osećala, samo sam želela da se taj neko meni izvini, i da shvati šta je izgovorio.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO! Sledi veliki ŠOK! Strahinjina MAJKA izlazi iz LUDNICE! A evo i KOJA legendarna glumica će je GLUMITI!

Na pitanje o tome da li smatra da je privlačna muškarcima, glumica kaže:

– Jesam li? Meni je uvek bilo najbitnije to da neko spozna, i upozna mene kao čoveka, zato što je to meni, kao Milici, jako bitno – rekla je i gestikulacijom opisala da je njoj uvek bitnija pamet nego izgled.

– Sve ovo na stranu, može da bude prednost, ja na to tako gledam.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO: KADA počinje snimanje POSLEDNJIH 100 EPIZODA, i ŠTA nas očekuje u DRUGOJ SEZONI!

Glumica je opisala i svoj odnos sa Lukom Racom.

Nismo u dobrim odnosima! U svađi smo – našalila se Milica i dodala da joj je Luka dobar drug.

– Dobar prijatelj, dobar momak. Nisam ga poznavala pre serije koju smo počeli da radimo zajedno. Luka je jako duhovit i požrtvovan momak.

Pročitajte još HIT! Dragan Jovanović otkriva ZAŠTO serija MOJ ROĐAK SA SELA nije dobila NASTAVAK, i KO su za njega SREĆNI LJUDI!

Foto Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Mondo

Advertisement