Connect with us

Top Story

IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO! Sledi veliki ŠOK! Strahinjina MAJKA izlazi iz LUDNICE! A evo i KOJA legendarna glumica će je GLUMITI!

Published

on

Igra sudbine pomerila je sve granice očekivanja, iznenađenja i zapleta od kojih se gledaocima prethodnih godinu i po prilično vrtelo u glavi. Videli smo zamenu beba, amnezije, ludilo izazvano LUDIM ČAJEM, nekoliko pokušaja ubistva, nekoliko pravi ubistava, pa čak i vanbračnu decu iz Amerike.

Pročitajte još OVO su najveći BLAMOVI SRPSKIH GLUMACA! Bikovića ISPALILA obožavateljka, Andrija PAO sa scene, a Mirka Vasiljević…

Međutim, pravo iznenađenje tek sledi. Strahinja je nedavno saznao da mu je majka u ludnici, i da je njena bolest opasna i po njega, ali i po njegovu i Nadinu bebu. Srećom, istraživanja su pokazala da se ludilo sa nje nije prenelo ni na Strahinju ni na njegovo dete, te su naši junaci na trenutak mogli da odahnu.

Na trenutka, jer nove epizode donose novu veliku bombu! A o čemu je reč, saznaćete veom brzo.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO: KADA počinje snimanje POSLEDNJIH 100 EPIZODA, i ŠTA nas očekuje u DRUGOJ SEZONI!

Naime, ispostaviće se da ćemo Strahinjinu majku Dragicu, Tićinu ženu uskoro gledati u seriji. Na iznenađenje svih, a najviše gledalaca, Dragica će uskoro iz ludnice stići pravo u Igru sudbine! Sigurni smo da sledi veliki šok za sve, ali ono što je nama najzanimljivije jeste glumica koja će nam dočarati lik Strahinjine majke.

Pročitajte još ŠOK! JANKO iz serije IGRA SUDBINE krije VELIKU TAJNU! Nećete verovati O ČEMU JE REČ!

Reč je o glumici koju dugo nismo gledali na malim ekranima, a koja je bila velika zvezda u hit seriji devedesetih godina. Da ne dužimo više, reč je o glumici Bojani Kovačević, koja je u seriji „Srećni ljudi“ igrala nesrećnu suprugu doktora Popca, i ćerku legendarne sestre Antonije (Svetlana Ceca Bojković).

Pročitajte još TOP 10 – NAJPOPULARNIJE SRPSKE GLUMICE! ŠOK! Sloboda Mićalović NIJE na PRVOM MESTU! A evo KO JESTE!

Bojana se posle „Srećnih ljudi“ pojavljivala sporadično, a poslednja rola u kojoj smo je gledali jeste u seriji „Vojna akademija“ u kojoj je tumačila Lelinu doktorku. Ono što sve oduševljava jesu upravo lepota i atraktivan izgled glumice koja je već zašla u pedesete godine.

Upravo ona biće Strahinjina majka u seriji Igra sudbine.

Pročitajte još Igra sudbine 283. epizoda: Ada će ZBOG OVOG raspaliti ŠAMARČINU Luki! Doktoreva žena STIŽE u vilu KANAČKI. Sledi ŠOK!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement