Connect with us

Top Story

IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO: KADA počinje snimanje POSLEDNJIH 100 EPIZODA, i ŠTA nas očekuje u DRUGOJ SEZONI!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Serija Igra sudbine otišla je na zaslužen odmor. Iako trenutno pratimo poslednjih 20 epizoda prve sezone koje su snimljene nešto ranije tokom ove godine, glumačka ekipa popularne telenovele posle duže od godinu dana rada bez dana predaha, trenutno odmara.

Pročitajte još ŠOK! JANKO iz serije IGRA SUDBINE krije VELIKU TAJNU! Nećete verovati O ČEMU JE REČ!

Prva sezona serije „Igra sudbine“ trajaće do 307. epizode kada nas, prema najavi scenariste serijala Žarka Jokanovića očekuje veliki šok. O čemu je tačno reč moraćemo još malo da sačekamo da bismo saznali. Posle tih 307 epizoda, serija će najverovatnije otići na letnju pauzu. Poslednjih 100 epizoda, odnosno drugu sezonu, u tom slučaju gledamo ove jeseni.

Pročitajte još TOP 10 – NAJPOPULARNIJE SRPSKE GLUMICE! ŠOK! Sloboda Mićalović NIJE na PRVOM MESTU! A evo KO JESTE!

Snimanje druge sezone kako saznajemo počinje za neke dve do tri nedelje, kada se glavne zvezde serijala Milica Milša i njen suprug Žarko Jokanović vrate sa odmora.

Pročitajte još Igra sudbine 283. epizoda: Ada će ZBOG OVOG raspaliti ŠAMARČINU Luki! Doktoreva žena STIŽE u vilu KANAČKI. Sledi ŠOK!

U novim epizodama trebalo bi da vidimo mnogo uzbudljivih događaja. Najinteresantniji svakako jesu oni koji se tiču glavnih junaka. Tako ćemo saznati ko će pobediti u ratu Brunera i Ade, da li će Una i Luka ostati zajedno, hoće li Strahinja i Nada ostati zajedno, i da li će se Aleksa i Mila konačno venčati?

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement