Connect with us

NE PROPUSTITE

Spasavanje VENECIJE na NATIONAL GEOGRAPHIC

Published

on

Jednočasovni dokumentarni film „Spasavanje Venecije“, koji se na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC premijerno emituje u subotu 15. maja od 22.00 gledaoce će povesti iza kulisa večne borbe jednog od najpoznatijih gradova na svetu sa morem.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO – Stiže VOJNA AKADEMIJA 6! Scenario NAPISAN! A evo i KADA počinje SNIMANJE!

Venecija je raspoređena na 118 malih ostrva, i tako ušuškana deluje kao uspavana lepotica u sredini svoje uvale. Međutim, taj san povremeno joj krade more, baš kao što joj otima deo po deo, za njene stanovnike – dragocenog kopna. Ovi upadi tokom poslednjih godina postaju sve učestaliji i agresivniji. Razlog tome krije se globalnom zagrevanju i klimatskim promenama. Da li su ovo prvi signali ekološke krize koja će ostaviti posledice na čitav svet?

Pročitajte još SAZNAJEMO – Serija PEVAČICA ogoliće ESTRADU DO KOŽE! Saznaće se SVE! Kako se prave lažni skandali, KO su današnje ZVEZDE… A evo i kada…

Danas ovaj grad-muzej predstavlja svojevrsnu laboratoriju na otvorenom, u kojoj najveći stručnjaci uz pomoć savremene tehnologiju pokušavaju da otkriju kako Venecija, ali i čovečanstvo mogu biti spaseni. Koje su to ljudske greške dovele do toga da će se biser Jadrana uskoro naći ispod njegove površine?

Foto PROMO

Advertisement