Connect with us

Top Story

SAZNAJEMO – Serija PEVAČICA ogoliće ESTRADU DO KOŽE! Saznaće se SVE! Kako se prave lažni skandali, KO su današnje ZVEZDE… A evo i kada je PREMIJERA!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Već i ptice na grani znaju da poznata pevačica Milica Pavlović igra glavnu ulogu u seriji “Pevačica”. Znaju i da set deli sa Milošem Timotijevićem i Nikolom Rakočevićem. Samo još ne znaju kada će se ta serija naći pred gledaocima. Do sada je za “Pevačicu” u igri bilo nekoliko termina.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – Otkrivamo SVE o NOVIM SEZONAMA serija RADIO MILEVA i KAMIONDŽIJE D.O.O! Sledi još MNOGO NASTAVAKA, a evo i KADA!

Kada je prošlog leta počelo snimanje pričalo se da će premijera biti na jesen. Zatim je termin pomeren na februar ove godine, ali ni tada “Pevačica” nije ugledala svetlost dana.

– Kompletna serija predate je Telekomu – kaže za Film i TV Nataša Drakulić, scenaristkinja. – Od njih zavisi kada će je emitovati. Najverovatniji termin je jesen ove godine.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO – Stiže VOJNA AKADEMIJA 6! Scenario NAPISAN! A evo i KADA počinje SNIMANJE!

O seriji se već dosta pisalo, ali nas je zanimalo da li će u njoj estrada biti ogoljena do srži.

– “Pevačica” od početka do kraja prati razvojni put jedne pevačice na ovim prostorima. Od toga kako je neko ko ima pevačkog talenta stigao na prvu audiciju u životu, preko saradnje sa ostalim muzičarima, saradnju sa menadžerom, pa sve do njenog uspeha – najavljuje Drakulićeva.

Pročitajte još Igra sudbine 285. epizoda – ŠOK! Ada Kanački je UHAPŠENA! A evo i ZAŠTO!

– I ceo taj proces, od anonimnosti do velikog uspeha, biće pokazan u seriji. Publika će videti sve, od saradnje sa aranžerima, stilistima, frizerima, šminkerima, medijima. Čak će biti i pokazano kako se prave lažni skandali zarad publiciteta. Pratimo jedan od načina kako se dolazi do uspešne karijere, kako se lansiraju pesme na top listama, radio stanicama, kako nastaje zvezda. Bavimo se estradom do same njene srži.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO – Počelo snimanje srpske DINASTIJE! A evo i KAKO Marija Karan izgleda kao srpska ALEKSIS! (FOTO)

Što se ostalih projekata tiče, a na kojima Nataša Drakulić radi, sada je pauza. Koristi je, kako kaže, da se odmori i spremi za nove sezone.

–  Plan je da u junu, ako sve bude kako treba, počnem da radim na scenarijima. Trebalo bih uskoro da se sastanem sa Gagom Antonijevićem i da utanačimo sve detalje. Kada smo kod teksta možda krenem sa novim materijalom za „Pevačicu“, ali videćemo. Jun mi, iskreno, sad deluje daleko, jer odmaram – otkriva nam Nataša.

Pročitajte još TUŽNO! OVU zvezdu serije IGRA SUDBINE zvali su ŠIPTARKO, a ona je želela SAMO JEDNO! Evo i ŠTA!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement