Connect with us

NE PROPUSTITE

UBITI IV od 26.maja na kanalu FOX

Published

on

Zasnovana na romanima Luka Dženingsa, hit serija “Ubiti Iv” stiže 26. maja na FOX kanal. Ritam emitovanja je od ponedeljka do četvrtka u 22.55.

HIT! Pala prva klapa filma HEROJI HALIJARDA i serije VAZDUŠNI MOST! U glumačkoj postavi i ŽARKO LAUŠEVIĆ, a evo KAD je PREMIJERA!

Iv Polastri (Sandra Ou, koju znamo iz serije „Uvod u anatomiju) ne želi više da glumi zaštitnika u britanskim obaveštajnim agencijama. Nju zanimaju žene atentatori, njihova psihologija i metode ubijanja. Nakon što pokrene tajnu istragu u vezi sa svedokom koji joj je dodeljen, Iv biva otpuštena iz MI5. Međutim, na njenu sreću, angažuje je tajna jedinica u okviru MI6 koja lovi međunarodnog plaćenika po imenu Viljanel (Džodi Kromer).

Igra sudbine 290. epizoda – ŠOK! Ada konačno OTKRIVA gde se nalazi BRUNER! Vreme je za OSVETU!

Reč je o elegantnoj ženi talentovanoj za ubijanje, koja koristi prednosti svog nasilnog posla. Iv se suočava sa Viljanel i shvata da su
članovi iz njihova dva sveta mnogo bliže povezani nego što misle. Dve izuzetno inteligentne žene, podjednako opsednute jedna drugom, sukobljavaju se u epskoj igri mačke i miša.

ŠOK! Sloboda Mićalović više nije DOBRA DEVOJKA! Skinula se u SPAVAĆICU i prešla u PLAVUŠE (FOTO)

Serija “Ubiti Iv” opisana je kao kombinacija surovih podvala sa britkim humorom, originalnošću i napetom akcijom.

Glavne uloge u seriji koja je snimljena 2018. godine tumače:

  • Džodi Komer (Viljanel)
  • Sandra Ou (Iv Polastri)
  • Fiona Šo (Kerolajn Martens)
  • Kim Bodnija (Konstantin)
  • Oven Mekdonel (Niko Polastri)
  • Šon Delejni (Kenet Keni Stoun)

Foto PROMO

Advertisement