Connect with us

Top Story

Pokucaj na moja vrata 3. epizoda: EDA i SERKAN će se POLJUBITI! EVO i zbog čega!

Published

on

Pokucaj na moja vrata 3. epizoda, koja je u sredu 19. maja od 19.10 na TV Prva, doneće prvi poljubac. Mada se još nisu “smuvali”, Eda i Serkan će se prvi put poljubiti. A evo i kako.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 287. epizoda: ŠOK! LILA je UKRALA posmrtne OSTATKE Boška KANAČKOG! A evo i KAKO!

Eda čini uslugu svojoj prijateljici Melo i zamenjuje je kao stjuardesu u privatnom avionu. Situacija postaje interesantnija kada ona shvata da je u tom avionu i Serkan.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – NOVI ŠOK! Debeljko PREVARIO JELENU! A evo i sa KIM!

Serkan je krenuo na proslavu veridbe svoje bivše devojke Selin, u koju je i dalje zaljubljen. Potom, on odlučuje da slaže Selini i njenog verenika Ferita da ima verenicu.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Spojili se IGRA SUDBINE i VOJNA AKADEMIJA! A evo i KAKO!

Traži od Ede da mu glumi devojku, a ona će zauzvrat dobiti plaćenu stipendiju. Nakon kratkog promišljanja, Eda prihvata Serkanovu ponudu i ljubi ga pred okupljenim novinarima…

PROČITAJTE JOŠ: NEČISTA KRV – GREH PREDAKA: Stigao PRVI TREJLER! A evo i KADA stižu FILM i SERIJA! Pogledajte VIDEO!

Sinopsis: Serija “Pokucaj na moja vrata” (3. epizoda) je priča o mladiću i devojci koji se pretvaraju da su vereni. Da li će se njihov dogovor završiti nakon dva meseci, koliko bi trebalo da traje lažna veridba? Ili će ugovoreni odnos prerasti u pravu ljubav?

PROČITAJTE JOŠ: DINASTIJA – OTKRIVAMO: Evo KO je SRPSKI BLEJK KARINGTON! Ovog glumca NIKO nije OČEKIVAO!

Glavna junakinja je Eda. Mlada, lepa i pametna devojka dobrog srca, koja unosi boju u okruženje svojom vedrinom, otvorenošću i neposrednošću. S druge strane je impulsivna i brzopleta u svojim odlukama i ne libi se da kaže ono što misli. Njena strast su knjige, prijatelji i cveće, a najveći san, da postane pejzažni arhitekta.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Mlada glumica čeka BLIZANCE! Majka joj je velika ZVEZDA! Evo o kome je reč!

Glavni junak je Serkan. Zgodan i harizmatičan mladić, veoma obrazovan i inteligentan, ali nemilosrdan u svom poslu. Vrlo dobro zna kako da okrene poslovni svet na svoju stranu poput šahovskog velemajstora. Vodi se logikom i razumom. Stoji iza svake odluke koju donese i ide do kraja. Nema drugu motivaciju osim rada i uspeha. Za njega poraz ne postoji i zato se duboko plaši da voli.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement