Connect with us

SAPUNICE

Raskinuli Hande Erčel i Kerem Bursin, junaci serije POKUCAJ NA MOJA VRATA! Evo i KO je KRIV!

Ljubav je pukla prošle nedelje, ali glumci još ćute!

Published

on

Pokucaj na moja vrata

Prijateljstvo između Hande Erčel i Kerema Bursina, omiljenog para iz turske hit telenovele „Pokucaj na moja vrata„, kao što znamo, vremenom se pretvorilo u ljubav. Ipak, silni izveštaji koji pristižu sa Bosfora, tvrde da je „velika ljubav gotova”!

Hande Erčel je prošle nedelje otišla je na proslavu rođendana svoje sestre Gamze Erčel, ali kako javljaju turski mediji Kerem se prvi put nije našao u njenoj pratnji kao partner. Kako se saznalo, par se razišao pre nedelju dana, i to odlukom lepe glumice. Bursin dugo nije hteo da se pomiri sa tim, pa je kontaktirao njene bliske prijatelje ne bi li je privolio da se pomire, ali je Hande ostala neumoljiva.

Ona je navodno svojim prijateljima rekla: „Sve je gotovo, nema povratka“, dajući jasan negativan odgovor na Bursinove napore za pomirenje.

Hande je najviše poludela zbog činjenice da je Kerem dozvolio da sve dospe u medije. Kruži čak priča da ga je glumica vratila sa vrata svog doma poručivši mu – Zašto za sve prvo saznajem iz novina?

Nijedno od njih dvoje još se nije zvanično obratilo medijima i obožavateljima koji ove vesti svakako neće dočekati mirna srca.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo FOX

Izvor Film i TV

 

Advertisement