Connect with us

SPORT

Čovek koji pravi razliku: Miško Ražnatović – RTS 1 od 24. maja u 22.00

Published

on

Iza svake uspešne sportske zvezde, stoji izvrstan agent. U svetu srpske košarke i njenih najizraženijih ličnosti, stoji pravi zaljubljenik u ovaj sport – Miško Ražnatović. O njemu gledamo u prvoj epizodi serijala „Čovek koji pravi razliku“. Pod nazivom „Šesti igrač“ epizoda je na programu od 22.00 na RTS 1 u ponedeljak 24. maja. Produkcijska kuća koja stoji iza ovog serijala je „Videostroj“.

HIT! Snima se serija o EMINI JAHOVIĆ!? Evo KOLIKO NOVCA pevačici NUDE za SCENARIO! Od CIFRE će vam se ZAVRTETI U GLAVI!

Miško Ražnatović je agent Nikole Jokića, Bobana Marjanovića, Vasilisa Spanulisa i Dude Ivkovića, kao i mnogih drugih. Ovo je priča o njemu, o košarci, odnosu agenta i igrača, prvom transferu koji se ne zaboravlja.

Saznaćemo koliko mu je vremena potrebno da prepozna buduću zvezdu, razlici evropskih i američkih ugovora, o njegovim velikim transferima i pozitivnim i negativnim aspektima takvog uspeha.

Pričali smo i o njegovim ljubavima, najpre kćerci Maši, a onda njegovom košarkaškom klubu „Mega“, koji je postao sinonim za uspeh u nacionalnim i internacionalnim karijerama igrača koji izađu iz ovog kluba.

Foto PROMO

Continue Reading
Advertisement